Nemohli byste mi poradit nejaky web, kde je popsany jak udelat prihlaseni (MySQL), staci jen provizorne, nebude to (login) pro verejnost... (registraci bych treba dal nekam nenapadne [atd.atd....... {proste bych to schoval}]), takze potrebuju udelat nejak prihlaseni, staci jen meno, heslo (na prihlaseni a vubec vsechno...) a potom tam dat nejak jako ,,akce gangu'' atd.. (web gangu ke hre The Crims... {http://www.thecrims.com/}) nebo treba kdy bude sraz kdy udelame gangovou akci no proste takovy maly fora ale aby to melo trochu ,,system'' (usporadani) to staci.... a aby se tam dostal jen prihlasenej clovek proste... {popripadne jak udelat aby se [v tom ,,foru''] automaticky mazali prispevky co jsou tak 3 dny stary...}
ale rikam staci kdyz mi date odkazy na nejaky weby... bouzel mam temer nulovy skusenosti s PHP a s MySQL... no to nedokazu napsat ale minimalne tomu rozumim (jako ze zjistim ze to dela to a to dela to...) [obcas na neco prindu...] skousel sem to hledat vsude mozne, hlavne pak na intervalu... ale nasel sem jen ruzny ,,kraviny'' nebo sem stahl neco co sem stahl ale proste tam je moc udaju... to ,,forum'' ani tak nemusite shanet nebo neco... hlavne to prihlaseni.... no mozna neco pripisu kdyby me neco napadlo jako dodatek, nebo tak.... tak diky za obetovani casu kdyztak!
diik moc
Mno, zrovna si vyvijim jednoduche forum - odkaz - viz autor. jeste je tam potreba dodelat par veci, ale v zasade jdou vytvaret temata a posilat prispevky. Login je taky udelany. Forum by se zobrazilo az po loginu, to by nebyl problem. Kdyztak se ozvi ;). Abych nezapomnel - mam jedinou podminku, ze vytvorim ucet, kde to bude, nechci davat nikomu zdrojaky. Kdyby se to nekam nasadilo, a hlavne pouzivalo, tak jsem ochoten ve volnem case to dodelavat podle prani ;)