<b>Dodržování podmínek</b>

2Capino: Kdo, jak, s kym?
TO bluee

Myli bluee nepsal jsem to otobe ale ovsech parchantech co tu shovavaj reklamu a ze jic je dost kdyz jsem si jen tak prochazel stranky na wz tak jsem jich vydel docela dost.

Ale jesli taky shovavas reklamu tak ti preju at tvuj web hned sejmou a uz se te nesmirne boooojim hlavne tvyho taty.
x:
no to bylo n Jardu
Bojim bojim, táky, mámííí.
Re capino
nevim kdo se tu snazi nekomu zalibit protoze kdyz se nekomu nekdo tady bude libyt tak to je stejne nanic mozna pozdeji svatba:))

Ale my tady rikame nazor.
Proč by se měl chtít zalíbit?
jojo.
to Jarda:

s tím tátou to nebylo myšlená na mýho táto ale byla to narážka na tvého fotra. Ať si mě nebereš do huba jako parchanta at si necháš toho parchanta pro tátu (tvýho).

Pokud sis nepřečtel moje prispevky, pak plácáš blbosti!
Já tu reklamu neschovávám schválně, ale pokud je to tak napsáno v podmínkách jak ji muzu vkládat, a já jí tak vložím, pak v tom nevidim probelm. A pokud je to v podminkách blbě, pak by měl na to admin upozornit a ne hned ríct ze stránky budou príste nelitostne smazány.
a nepíše se Myli bluee ale Mylá bluee.

mužský rod! ty Čechu!
Ja jsem wz vdecny za jeho sluzby a zato ze to je ZADARMO.
az budu mit 200 000 mnesicne pak si budu kupovat naco si spomenu ale doty doby budu na wz.

A jsou veci skteryma souhlasim tak to tady taky rikam.
On taky, neřikal, že to děláš Ty, ale Ty sis nepřečetl jeho příspěvky, tudiž plácáš blbosti.

Btw. Ne všichni mají fotra, jako Ty...zbytek má otce, tátu, tatínka...
přesně tak, prostě někde je chyba. a pokud je někde chyba musí se o ní někomu říct a ne ho hned vyhodit.
ý
to bluee

MYLI BLUEE

asi si natvrdlej ja to psal obecne nic jsem napsal otobe pochopis to
vidíš milý Jardo?

i X nazývá tvýho tatínka jako fotra!!!

ty si jeste malý dětátko, ty tatínku, tatínekču....zalez pod sukni
To bluee

a mýho tátu nech napokoji mam ho rad neni dokonalej ale je to muj tata

ja tady taky nic nepisu o tvym tatovy
Jarda: ještě aby si s tvojí stránkou chodil na placenej hosting ani se nedivim že se ti tam nechce, a s reklamou to máš taky jednoduší no.
tady je víc bluee?

že o tom nevim, ale když píšeš mě tak se píše ýýýýýýýýýýý!!!

milý bluee
ne, milí blue

to by bylopouze v případě, kdyby tady byli dva blueové, viš?
Natvrdlý Bluee, to bylo na tebe, ale to by si to musel chtít pochopit...
to bluee

hele uz mne neser a myho tatu nech napokuji ty debile

ja taky nerikam ze tvoje babicka je stara devka
to X:

no vidíte že to jde, kluci! :

natvrdlý bluee

a ne

natvrdlí bluee

to pak vypadáte jako když jste desetiletí parchatni, kteří neumí ani psát!!! svou rodnou řečí!
ty stranky nejsou 100% dodelany a kdyz mnel wz posledny dobou vypadky tak se mi je nechtelo jeste zverejnovat
2Jarda: A není?
2Bluee:
Autor: bluee (bluemovie.wz.cz)
Datum: 31. 12. 2002 23:15

vidíš milý Jardo?

i X nazývá tvýho tatínka jako fotra!!!

ty si jeste malý dětátko, ty tatínku, tatínekču....zalez pod sukni

Ehm, píše se malé dětátko, střední rod, takže nepoučuj. A nevim, proč bych měl lést Tobě pod sukni?
nechte to plavat, problémy se napravěj a bude to lephčí, pojďme si raději popřát úspěšné vkročení do nového roku 2003, hodně úspěchů ve tvorbě wubu málo chyb ve zrdojácích a hlavně životní pohodu
Raději ve tvorbě webu;-). Jinak souhlasím.