az budu delat vedeckou praci a davat ji pred shromazdeni vedcu tak si budu davat pozor na I Y ale tet mne to ani obavy nedela
je videt ze si opravdu jaeste malé díte - pokud již chceš psát správně česky musíš psít děťátko a ne dětátko!
spisovně česky se píše malé děťátko, ale hovorově malý děťátko. V tom je veliký rodzíl než když nekdo napíše špatně blbě i/y. Ty ovado, ejdříve se nauč psár a číst český, a pak přijd polemizovat.
Nauč se rozdíl mezi hovorovou, spisovnou čstinou-.
Takže jestli napíšu malý děťátko není to vubec žádný chyba. Pokud chceš ve foru psát, spisvoně jako v doktátu pak ti to nidko nebere. Ale jestliže nekdo napíše Milí bluee pak je to debil nejvyššího řádu. A ty si ihned po něm když plácáč že malý děťátko je špatně, to je jen hovorově a ne chyba, kreténe!!!
2capino
ano souhlasim stebou problemy hodme hodme zahlavu
Hodne stesi a zdravy do noveho roku 2003
to capino: přeji ti též krásný nový rok a hodně uspechu ;-)
já si ted uzívám, nemám co dodat, jen se tady nad tema dvouma debílkama s klukama smejeme......:o)
bluee
asi si uplnej debil ZHEBNI TY KOKOTE bluee
to bluee
ale ty si strasne chytrej
no rozhodne vzdelanejsi nez ty, jenom jak se vyadrujes te tipuji na 14?
ZHEBNI TY KOKOTE ;-) to je dobrý........ty vole tady s klukama je tady fakt prča..........my se tady fakt bavíme temahle kreténkama trpasličima....hahaha :o)
bluee:
Dvěma? koho tím myslíš?
di se vožrat, tim si neco chceš dokázat? nebo nám ukázat jak uz si velkej kluk.....:o) ttak to jo...
asi to že mu to v palici nemyslí
Hehe, Bluee, pokud dostáváš pravidelně orgasmus z toho, jak ukazuješ ostatním, jak si dokonalý, tak prosim, ale pak to běž ukazovat jinam, kde Ti to budou žrát. Heh a nejdřív se nauč psát, leč Ty máš v každé druhé větě překlep...
no překlep se nerovná chyba
tak se podívej do svého předešlého příspěvku, protiřečíš si jako kráva!
to capino: moje řeč ;-)
odkdy je překlep = chybě
tak co už si vožralej, ty náš češtinářskej organisto? ;-)
jjjjééé jak je na tom světě krásně...
bluee
to bluee
hlavne ze nam rikas jak mame psat a ze sem blby a neumime cj ale ty kdyz se prepises tak to nevadi nerikl si si to mame posobe cist ty to asi nedelas co????
a mas plnou hubu kecu.
Zalez spatky do nory.
A ja du zase chlastat
Mira: >>porusovani podminek bude do budoucna znamenat automaticky zruseni uctu
No to je konecne dobry krok miro:).
BLuee: >>hosting, omluvit svuj server, se prostě stalo to a to....stačí pár vět a uživatelé mají pokoj. Nemyslíš?
No, za prve stejne to tu budou rozpatalavat dal, za druhe mira nemusis protoze to je free a v podmonkach nic takoveho neni...
Bluee> U phpRS jsou trošku problémy s umistováním reklamy WebZdarma. PRotože jsem začátečník ujišťoval jsem se konkrétně u tebe emailem, který jsem ti posílal, jestli reklama muze být vložena do souboru. Souhlasil si. Nevidel jsem v tom problém. Pokud ale najdeš problém, který by se měl vyřešit, ať již s reklamou nebo čímkoliv jiným, měl by si na to upozornit hlavne toho uzivatele, který za to zodpovídá a ne hned to luftovat do eteru.
Inu, s tim asi mirqa opravdu souhlasil, koneckoncu nejednou se tento navod objevil primo i ve foru, ale pod podminkou, ze ten banner budes zobrazovat, ne ze si ho tam zaprasis a jednou za mesic ho navstivis
bluee >>ty si fakt debil.........rád bych ti to trošku vysvětlil, ale ve tvém případě to je asi zbytečné.
Aneb, kdyz dkoujdou argumenty tak rychle k urazkam ze?:o).
bluee >>Do tohoto fora muzes pridavat sve prispevky pouze poté co se prihlasis, jinak zde nenapises ani jeden prispevek.
Ano, tak proc se vzdy i podepisujes s webem?
capino >>placenej hosting, ale v mém věku, kdy mi je pořád 14 let, nemám šanci někde jen tak shrábnou 4000,-
Hm, sem na tom podobne, ale tedkons budu rozjizdet dalsi projekt a docela bych uvazoval ze se s tim prestehuju na pipni.cz + domena... 800 za domenu + 800 za rok snad zvladnes ne e?
bluee>> chtěl bych ještě vzkázat adminovi, že se na jeho rady co nejdříve polepším. Pokud to nevyhovuje podmínkám, budu to měnit. Takže pokuim se to zakonponovat nejak do "webu. Děkuji za strpení.
Posledni pokusy o zachrany webu pred smazanim?:o).
Bluee>>A toho parchanta si schovej svýmu tátovi.
Hehe, jeste ted jsem se dival na tve stranky a reklame nikde... radsi pomlc...
Bluee >>Myli bluee nepsal jsem to otobe ale ovsech parchantech co tu shovavaj reklamu a ze jic je dost kdyz jsem si jen tak prochazel stranky na wz tak jsem jich vydel docela dost.
Ja vim taky o hodne strankach co nedodrzujou podmonky, ale ty se tu alepson tak neprojevujou jako nektery (nebudem jmenovat ze bluee?)
Jarda: >>bude libyt
heh? Bude sem ve skole nedaval pozor, nebo libit neni vyjmenovane slovo;-)
Bluee >>Já tu reklamu neschovávám schválně, ale pokud je to tak napsáno v podmínkách jak ji muzu vkládat, a já jí tak vložím, pak v tom nevidim probelm. A pokud je to v podminkách blbě, pak by měl na to admin upozornit a ne hned ríct ze stránky budou príste nelitostne smazány.
Admini, prominte ja ciste nahodou tu reklamu dal do jineho souboru a ciste nahodou jsem ji nezobrazil...;-))))))
Jarda >>az budu mit 200 000 mnesicne pak si budu kupovat naco si spomenu ale doty doby budu na wz.
Moje slova:-).
Jarda>>ja taky nerikam ze tvoje babicka je stara devka
Ale odhad mas dobrej;-)))
Bluee >>musíš psít děťátko
To jako ze na to detatko ma poslat psa ci co?
>>asi si uplnej debil ZHEBNI TY KOKOTE bluee
Slova chlapa, ale souhlasim;-))
>>no překlep se nerovná chyba
Ale kdyz je pises furt tak to vypada docela blbe to snad uznasn e e?
Uffffffffff tak jsem toho napsal uz dost... resp. okomentoval, snad akorát bych z toho vyvodil že bluee je trocha větší vůl... no...:o)
A míro, jak jsem tady tak četl to s tou reklamou, docela mě napadlo co ty na to že by si ten transfer nejak korigoval s poctem zobrazenych reklam? hm?
Trebas by meli urcitej zaklad a zbytek by mohli ziskat az po urcitem zobrazeni reklamy... aby proste meli motivaci tu reklamu zobrazovat...
a staci...;-))
Lukasik:
Jo tak jsem si to nějak předtavoval, platij jen údržbu domény a hosting zdarma, i služby jsou celkem dobré, takže není proč nesouhlasit a 800 ,- za rok seženu. Díky za tip
Ja jsem sice na WZ jen krátce,ale také si myslím, že když člověk dostává 50 MB volného místa a k tomu hromadu služeb a ještě zadarmo, že by neměl remcat a být spokojenej.WZ si musí nějakou reklamu udělat a ten proužek je to nejmenší.Alespoň podle mně.
Jen jsem se chtěl zeptat jestli nevadí když jsem si ten proužek posunul o kousek níž než byl a tím ho začlenil do stránky.Tak se mějte a hezkej novej rok 2003. Peťa
Milý Lukasiku,
jak vidím tak si absolutní primitivní chlapeček, který vše napsal úplně obráceně než co je pravda.
Reklamu neschovávám - rád ji zveřejním, protože WZ je vynikající, to jsem již řekl. Ale jestliže to je napsáno na Webzdarma pri vkládání reklamy, že se to muze dát do souboru, pokud stránky vygenerovávám php, tak to tak udělám. Ale pokud je to v podminkách špatně, tak nevim kde je problém.
Zopakuj si prosím pravopis a překlp. Třeba ten rozdíl již pochopíš. puberťáčku.
Jestli dovolíš tak si příbuzenské vztahy mezi mnou a Jardou (X) vyřešíme. A pokud se ty chceš navážet do rodiny, pak si absolutní idiot. estli se zastáváš někoho, který chce jen absolutní místo poro sebe a nemá pochopení pro ostatní......to je neskutečný.
BTW to harry-potter.euweb.cz to si dělal sám nebo ti pomáhal tvuj deda. Já jenom že takový stránky dovede i novorozeně. To sou strašný stránky. To si opravdu udělal sám?
hehe dovol abych se zasmál...:o)
Hehe, jak tady již někdo psal, každý má právo tady psát. Hehe, když se někdo naváží do rodiy, tak není automaticky idiot, hehe, co třeba ženich...;-).
Jo a myslim, že překlep je mnohdy horší než chyba, protože u chyby víš, co autor zamýšlel, ale u překlepu musíš luštit...
Jo a nevim, co je špatnýho na jeho stránkách. Stránky mají v první řadě být přehledné a mají splnit svuj účel a to ony určitě splňujou.
Hmm, jenom bych chtěl zdůraznit, že puberťák se automaticky nerovná debil, nebo méněcenný.
Jinak dovol, abych se Tvým příspěvkům zasmál.
capino: Jj, je to asi nejlepsi... pro ty co nechtej vyhazovat tisice za hosting...
Petr: Ne, nemelo by to vadit, hlavne ze je tam:-).
>>jak vidím tak si absolutní primitivní chlapeček, který vše napsal úplně obráceně než co je pravda.
Njn, bych nerekl... Akorat tobe se furt zda ze jen ty mas pravdu a vsichni jsou proti tobe... neni ti to troska trapny? vsichni proti tobe a jen ty mas pracdu...oostatni ne e;-)). hehheehe
>>Reklamu neschovávám - rád ji zveřejním, protože WZ je vynikající, to jsem již řekl. Ale jestliže to je napsáno na Webzdarma pri vkládání reklamy, že se to muze dát do souboru, pokud stránky vygenerovávám php, tak to tak udělám. Ale pokud je to v podminkách špatně, tak nevim kde je problém.
Problem je u tebe a doufam ze ti mira ty stranky smaze
>>Zopakuj si prosím pravopis a překlp. Třeba ten rozdíl již pochopíš. puberťáčku.
Jo, ale kdyz nekdo ty preklepy pise vsude a furt tak je minimalne pako a nema u PC co delat...
>>Jestli dovolíš tak si příbuzenské vztahy mezi mnou a Jardou (X) vyřešíme. A pokud se ty chceš navážet do rodiny, pak si absolutní idiot. estli se zastáváš někoho, který chce jen absolutní místo poro sebe a nemá pochopení pro ostatní......to je neskutečný.
Pribuzensky vztahy mezi vami me absoutne nezajimaj, ja se vzdasade zastavam toho kdo ma pravdu...
>>BTW to harry-potter.euweb.cz to si dělal sám nebo ti pomáhal tvuj deda. Já jenom že takový stránky dovede i novorozeně. To sou strašný stránky. To si opravdu udělal sám?
No vidis, jeste porovnej navstevnost moji a tvoji, uspech... a trebas se dopocitas ze mam lepsi stranky;-))). Ackoliv s tvoji logikou sorry ale pochybuji o tom... Proste ses nejakej zakomplexovanej debil, kterej neni s to priznat, ze taky dela chyby, ze porusil podminky, ze ma horsi stranky a dalsi veci... A akorat rve, nadava, kope kolem sebe... A neboj, delal jsem to sam:-).
>>hehe dovol abych se zasmál...:o)
njn, co bych pro tebe neudelal
x: Jinak dovol, abych se Tvým příspěvkům zasmál.
Tak ja ti to taky dovolim;-)).
Tak me napada, az si to mira vsechno precte, tak mas asi po strankach.... ale tvoje blbost;-))).
já s nikym nechci soupeřit kdo má lepší stránky a už vubec ne moje stránky a ty tvoje, Lukasiku.
to X:
"Jo a myslim, že překlep je mnohdy horší než chyba, protože u chyby víš, co autor zamýšlel, ale u překlepu musíš luštit..."
to si ze mě děláš srandu, že překlep je horší než chyba?
Takže když napíšu - milí holky a webzdrama tak je horší webzdrama?
Ach jo kde to žiješ?
Nevim proč by mi měl Míra mazat stránky? Milý Lukasiku, myslím, že z vyskakovacího okna bude mít radost ;-)
PRotože u phpRS není vubec jednoduché vložit reklamu (myslím tu od WZ.cz), nejak mi to tam nešlo. ;-)
Daleko efektivnější pro WZ.cz
;-)