V tomto případě je to horší, ale někdy je překlap takového řádu, že není jasné, co tim autor zamýšlel...zatimco u chyby to je jasné...
ale tady nejde o to kdo to lehčeji pochopí, ale o potupu a náznak blbosti toho kdo to napsal!
to capino: přesně ak - moje řeč! ;-)
howk domluvil jsem
Ale to musí být dostatečně inteligentní, většině to leží u zádi...
Apropos, Howgh;-).
Ja vas kua nechapu, co jeste chcete? Je tady PHP+MySQL+WAP+janevimCojeste a furt budete mit kery?
ahoj miro, pravda, necekal jsem, ze je muj zpusob zakryti banneru tak extra, aby si ho kdekdo vsimal...
ale uznavam, ze je to poruseni pravidel, ze je to fujky, ze jsem to delat nemel... vse je napraveno, tvoje krasna reklama se na crazy.mysteria.cz opet objevuje.
clovek, ktery pri tvorbe dizajnu saha az na samotne hranice moznosti, pak takovou krutou ranu do layoutu rad vymaze. Takze jsem banner radeji schoval, nez abych mel blby pocit, ze layout neni 100%...
oukej, mas to mit. mas banner :o) Pravda, zajimalo by me, proc je muj web natolik dulezity se svymy 20-30 sessions denne...
Takze se omlouvam, a doufam ze mi muj smysl zivota nesmazes...
kazdopadne na me nepasuje "krikloun", protoze jsem v drtive vetsine prispevku stal na strane webzdarma.
Petr: Ja jsem sice na WZ jen krátce,ale také si myslím, že když člověk dostává 50 MB volného místa a k tomu hromadu služeb a ještě zadarmo, že by neměl remcat a být spokojenej.WZ si musí nějakou reklamu udělat a ten proužek je to nejmenší.Alespoň podle mně.
Tak stim naprosto souhlasim.
Ohledne Bluee toho uz ignorujte stejne ty jeho nazory a myslenky nemam slov.
Ten banner nějak stále nevidim. (ani na hlavní stránce nahoře a ani na všch dole...ne že by mě to nějak vadilo).
Kdyby se na sessions vymlouval každý, pak by byl banner na každé Xté <;-)> stránce. Mě osobně vůbec banner nevadí, spíš tam zakrývá volné místo.
Hele tak ja to nevidrzel ja s tim meneinteligentnim Bluee nemam nic spolecnyho on jen blbe keca o mym tatovy kteriho ani nezna.
On myslí, že když jeho fotr je takovej &#@Đ @#&@Đ[đ€ jako je on sám, tak automaticky jsou všichni ostatní otcové stejní...
precet jsem vsechno a
Lukasik myslim ze ma docela dobry stranky mohly by byt lepsi ale na 14 let dobry
zajimalo by mne co delal bluee ve 14 asi si hral na piskovisty jesli mu uz 14 bylo.
2bluee: hele nemusis vsem jen nadavat a urazet je myslim ze jsou natom lip nez ty.
koukal jsem na tvy stranky reklamu billboardu na svy stranky zaclenit umis ale wz ne (tooje nejaky diiiiivnéeeee).
Hned bych ti ty stranky sejmul a zakazal ti jsem pristup na dozivoty.
Myslim ze to neni poruseny pravidel ale drzy vysmnech.
2bluee: A nepis zde nic o mé rodine protoze ji neznas a nikdy si ji nevidel a mne taky neznas.
2bluee: kolik je vubec tobe??? 40. ze si tak chitry a zbehly a umis vsechno jsi naprosto dokonaly (jen rekalmu wz neumis zobrazit)
A nakonec tohle ma byt forum o Wz a nemaj se tady resit takove nepodstatne veci jako tady pise porad bluee.
Jarda: to celý je ne koho??
Soudim, že na Bluea, podle to, že všude je "2Bluee".
je to na bluee
taky proto pisu 2Bluee
jako to Bluee
jasně, u některých řádků to právě nebylo , tak jsem si říkal jeztli to není na mně
Ja už se tomu musim jenom smát. Tady se furt mele vo reklamě a vo tom jak je někdo blbej a druhej zase chytrej. Reklama je mi úplně ukradená, blbci a chytrý taky. Používám WebWasher, kterej ani tu stránku nezdeformuje, protože místo banneru dává transparentní pozadí (můžu vám řícct je to fakt hezčí) a a o dost rychlejší (jsem připojenej přes dial-up).
Tím, že používám WebWasher ani neporušuju podmínky zobrazování reklamy, protože jí mám umístěnou na každý stránce a návštěvník reklamu vidí. Pokud používání WebWasheru naštve admina tohohle fungujícího/nefungujícího/pokusnýho freehostingu a zruší mi stránky, tak se z toho taky ne......, protože po zkušenostech z minulých měsíců mám stránky umístěné i jinde bez reklam a častých výpadků.
<HTML>bluemovie.wz.cz:
> Nebo jsou podmínky jiné, než uvádíte na WZ.cz?
ja myslim, ze to tak slozite zas neni - reklama _musi_ byt bud na uvodni strance nahore nebo na vsech dole
takze je uplne jedno, jestli to delas tak, ze to vlozis do spec. souboru a ten se pak nekam vklada nebo jinak
crazy.mysteria.cz:
> Pravda, zajimalo by me, proc je muj web natolik dulezity se svymy 20-30
> sessions denne...
jestli te to uklidni, neni tak dulezity :)
nechapu ale proc tu teda spousta lidi zustava, kdyz odmitaji dodrzovat pravidla
freezone.wz.cz:
od cloveka, co ma ve strankach odkazy na c:\windows\plocha.... to fakt sedi
to all: omlouvam se tem, co jsem oznacil za kriklouny a sami se tak neciti :)</HTML>
2mira:> No jo fakt jsem to tam měl a zrovna na indexu. Chybička se vloudí, ale nesmí jich bejt moc.
Jinak jestli si si všim, tak jsem nikdy na WZ nenadával a zastával jsem se Tě. Asi před 14ti dny jsem chtěl ukázat šéfovi Anvil Studio co mam na webu a zrovna, jako na potvoru to nefungovalo, takže jsem vypadal jako blbec a teď ho ze mě ještě děláš Ty. Dík.
Do Novýho roku vše nej a ať Ti WZ začne fungovat tak jak má.
ha ha ha jak sem si to tak cet tak myslim ze uz se to vymyka tomu co to melo puvodne byt.....kazdej tady hazi spinu na nekoho jinyho ale ze by ste si raci zametly pred svym prahem to vas ani nenapadne co (myla bluee :)) *3* - napr. sorac ale padlo mi to do voka tak jestli sem se te nejak dotknul tak sorac...promin a nechci ti nadavat ani spinit tvyho....ehm rodinu tvoji :-D) mno nic hosi dobre to tady serete ... :D jen co je pravda
to admin(mira) - ja se ted jako krikloun cejtim .... dyz to pomuze tem co se tak necejtej nebo proste at nejsou samy :D - jinaaac hodne zdaru a TRPELIVOSTI s ruznymy vykuky.....ups to bude asi dalsi diskuze :D mno nic mam dost ....
Rozi (ten) tzn. muz nebo aby se nekdo neurazil tak kluk :D .... jezis ja uz nevim jak to napsat aby mi sem nekdo zas nehodil hlasku typu "co si to dovolujes mi nadavat .bla bla bla" :D asi pozadam o radu myho pravnika....
Jezis 15minut a rek sem taky hovno .... kam ten svet spjeje ? hmm kurnik a taky nepisu pravopisne jak tak koukam .... tak doufam ze mi to nekdo zase spprdne a napise mi ty hrubky nekam :D nechci menovat ale modryfilmeček by treba ... az budes mit cas .... :D predem dekuju
tak ja doufam ze uz sem napsal dost nesmylslu ... to abych se vam vsem vyrovnal jooo :D ... ted snad uz zapadnu ... minule se mi to moc nepovedlo :D no kurnik me to ale keca....heeeeej necete nekdo pokecat primo na jeden nejmenovany xchat :D??? dyztak mistnost Ceska Lipa jooo *4* tak páček lidičky ... těšim se na vaše ohlasy...jestli to ovšem někdo bude po mě číst :DDD *3*
Jeee ja sem ale blby ja sem prehlid prispevek Jardy :D tak pro Jardu .... jen tak dal :D *3* ...teda jako nechci ti fandit jooo to zas ne ale myslim ze ten/ta/to nebo co to je bluee uz si asi neskrtne a dyz joo tak bude mlsat na me .... a muzu ti bluee rict ze mi to je jedno takovy jako ses ty potkavam na xchatu denne stovky....realita jim rika vetsinou hovno (tim nemyslim tebe....ale dyz to tak vemes tak proc ne :D)
kurnik ja sem ale lama takhle propsat skoro hodinu :D ... me tak napadlo nepocitaj se nahodou uhozy z fora nejak do kreditu??? ja jen ze asi bluee strada a strada ... :-D ....
jooo jinak vsem normalnim (kazdej vi vo kom ted nemluvim) ..... mno joo blueee vo me taky nemluvim ! to abys to mel jednodussi .-), tak kazdymu takymu vsechno nej do novyho roku
Rozi (bluee kdybys chtel/a napsat cely jmeno jooo tak rekni a jestli blbe urcuju tvy pohlavi bude to asi tim ze nectu konce tvych povidek ... pac zacatky mi stacej ... a reknu ti ze sem totalne pod stolem mrtvej smichy :-D ...nechces mi psat do kroniky naseho xchat mestecka??? :D myslim ze i kdyz bys nechodil/a na nase srazy tak by to bylo urcite trefny neee ??? !!! ???)
konec tlachu kurnik *3*
Máš tam chyb jak máku;-). Ne teď vážně, z toho Tvého "příspěvku" by se jeden zvencnul. Máš tam asi 100 slov, ale nadal si dohromady ani jednu větu, takže, kdo se v tom má vyznat...
to X - no prave ze nikdo vis ... tak to bylo mysleny :D aby se zvencnul ten ... ehm jak to rict slusne ... blueeeeee (to neni blyti *4*)
No, poédle mě to je blití...
Bte. Podle mě je to blytí s Y, ale aby se někteří ochránci mladistvých nepodělali, tak to bylo vyškrtnuto ze seznamu vyjmenovaných slov po L.