.....deme na pivo *4* ........
to X - jo a nepodlejzej :D a neroznasej tady dobrou naladu nikdo na to nejni zvedavej *3* :-D
Já nevim jak Ty, ale já jdu na absint.
Tak jooooo dej si i za me *4* a dybys mel casek poceboval bych helpnout s jednou anketou .... koukal sem ze ji mas taky ve vyvoji .... tak v tom ted budes celkem plavat jak rybka ve vode vid :)
Hehe, stačí jeden absint...hehe, já na to mam lidi.
to Rozi: plácáš tady blbosti, chyb jak nakakáno, není ti rozumět.
> pred svym prahem to vas ani nenapadne co (myla bluee :))
>> já jsem kluk, ne holka! (milý bluee)
> navíc se píše milý a ne mylý. TAk já se jdu tedy umýt! ;-)
To X: vidíš jak to vypadá blbě? ;-)
Slovo mylý je blíž ke slovu mýlit se, než ke slovu umýt...
ha ha ha uz sem myslel ze se dneska nezasmeju...nekdo ma IQ houpajiciho se kone ... asi jaaaaa ja vim blueeeee (nebo blyeeee, blieeee blijeeee, blyjeee??? :D)
šmarjááá....já se snad otrhám smíchy :o) :o) :O)))
nauč se nejdřív psát tvou rodnou řečí, pak přijď konzulovat
umis neco jincyho nez buserofat lydy ???
tak to je naše Blueee (zase se projevila jako ....)
Jo jesli potrebujete anketu
tak tady je jedna:
http://www.kylie.webz.cz/anketa/ankety_source.zip
bluee......milý.....debílku.....děláš zesebe uplne zbytecne blbečka....i když víš že se to tak píše......ach jo kam jsme to dojeli?
tak nevim kdo je tady vetsi deb*lek ??? ja bych treba hlasoval :D kdyz uz je to tak aktualni tema
1 hlas bluee (vidis ze to umim napsat ... takze to nebudu ja ten debilek *4*)
> vidis ze to umim napsat
>> ty? ty neumíš napsat ani lidi správně, blbečku. BTW ty šyšláš? (buserofat), teda pánové vy jste fakt komedianti. Fakt jsem se na novej rok nenasmál tak jako tady. :o) :o) :O)
> umis neco jincyho nez buserofat lydy ???
říkám ti aby jsi se naučil psát tvým rodným jazykem a pak přijď konzultovat!
Ty jeden lyde. :o) Páni to debil. chicht :o)
Milá bluE-E,
jak'se tak dívám, tak jediná ty tady neumíš psat.
>Fakt jsem se na novej rok nenasmál tak jako tady. :o) :o) :O)
S tímhle už seš trapnej jak sáňky v létě!
>Ty jeden lyde. :o) Páni to debil. chicht :o)
Hned v poslední větě máš dvě hrubky jako řemen.
>šmarjááá....já se snad otrhám smíchy :o) :o) :O)))
To bych byl rád. Třeba by ses u toho poranila >>> zahynula. Pak by se ty silvestrovský oslavy mohly zopáknout.
Asi seš pěkně blbá,
když's nepochopilas že to lydy a buserofat je schválně, ale to bychom po tvém "geniálním" "mozku" chtěli moc. Z toho že nerozumíš tomu slovu v uvozovkách si nic nedělej. Zkus si to najít třebas v encyklopedii (To je taková ta věc, kam'se furt musíš dívat když s někým mluvíš...)
PS: Jo, a co máš proti Lukasikově stránce? Je náhodou dost dobrá, já bych takovou nedokázal a přijde mě lepší než ta tvoje. A taky má větší návštěvnost.
PPS: A jak'se tak dívám, tak není nikdo na tvé straně. Všichni proti tobě. Tak to má být ty stará škeblo! CHCÍPNI!!!!!! Lukasik je stokrát lepčí než ty. Ale on je vlastně člověk, to se s ohyzdnou plesnivou zrůdou s mokvajícíma záhybama a slizem pokrytou kůží, jako seš ty, nemůže rovnat.
Mohl bys mi milý kreténe, říci jaké hrubky mám v posledních dvou větách?
Mohl bys mi říct jakou návštěvnost mají Lukasikovy stránky?
Jestli nevytvoris takové stránky jaké má Lukasik, pak si docela chudák. Protože to vytvoří i tvuj deda.
Samozrejmě že vim, že to dělali na schvál a i že ty píšeš milá bluee, ale je to od nich tak trošku hračkářství......vy jste ještě malý kluci puberťáčci.
> A jak se tak dívám nikdo není na tvé straně.
>> ale je, podívej se pořádne, ty snad ještě k té debilitě blbě vidíš. tss to je nesmysl.
Hele ty se hodně díváš na televizi, hlavně na LOTRA, vid? ty seš z toho tak trošku ještě zdegenovanej.
Ty to ještě nemuzes pochopit, vyjadřuješ se jako mládě a nedovedeš vypovědět ni svoje vášne a žvástáš jenom trapný blbosti. Jsi proprientární puberťáček, kterej je nativně využíván.
Promin ale s tebou se opravdu již bavit nebudu
Hehe, technická poznámečka: Kretén, který má nemoc kreténismus..kreténismus, jak je dobrě známo je nemoc šítné žlázy, která se může projevovat např. gigantismem, če zase naopak, trapsličinou...
>>Mohl bys mi milý kreténe, říci jaké hrubky mám v posledních dvou větách?
;
Jsi proprientární puberťáček, kterej je nativně využíván.
Hehe, Ty mi taky připadáš jak když Ti urazili Tvojí pubeťáckou ješitnost. To Ti vážně není trapně říct někomu, že je kretén jenom proto, že má jiný názor než Ty...
howgh toto nema smysl vzdycky si najde (bluee) nejakou blbost cim mi vyrazi dech :D sbohem a satecek iritujici hovadko (bluee)
Hehe, přijď se na nás zase někdy podívat.
nemusíš chodit, my to tady bez tebe vydržímě!
Naše milá blue se zase projevil.
No nic.
Jo a blue rekni my kdo stoji na tvy strane. Aha ja zapomnel vlastne tvoji fiktivny kamaradi.
(Neslišíš taky nahodou v hlavě jiné hlasi)
V našem hlasování.
3 Hlas (pro bluee)
hele s tím trapným psaním všech slov špatně je to dost ubohý a jistě si pomyslí i uživatelé, kteří sem nepíší o to bě nádherné věci.
a když už chceš psát schválně blbě všechny tvá slova, tak se neříká:
"Naše milá blue se zase projevil"
ale říká se:
"Naše milá blue se zase projevila".
Víš? když už chceš mluvit o ženském rodě, tak ho prosím používej v celé větě. Pak to vypadá ještě více dětinsky.
Teda kluci, vaše věková hranice se snižuje na takových 10 let. Ty vyše trapný kecy vás dost uzemňují. he.........chicht
bluee