Hladam sikovneho programatora

Hladam progrmatora php a my sql ktory mi spusti databazu na jednou uz vytvorenom internetovom obchode. kazdu hodinu prace dobre zaplatim. peniaze priamo na ucet. (vyzadujem serioznost a spolahlivost)

moja webka www.goodystyles.sk

potrebujem aj programatorov na stalejsi pracovny pomer aj na vedlajsiu pracu. hlavne php, my sql a aj kaskadove styli, ako ste si vsimli tak stranka ich nesplna.... takze cakam na ponuky na email.

dikes
co znamená "dobře zaplatím"?
Ze se najis a jeste ti zbyde na kofolu
>> ktory mi spusti databazu

no, pokud vim "spusteni" databaze je zalezitost jednoho prikazu v terminalu. kdyz to vemu i s prihlasenim k serveru atd, celkem zalezitost tak na minutu.

takze hlaska "kazdou hodinu prace" znamena ze za to teda nic nebude?
Tak na něj nebuďte tak zlí ;)
Mike: ">> ktory mi spusti databazu"
Třeba tím "spusti" myslí i vytvořit databáze, tabulky a nacpat obsahem.

MzM: "co znamená "dobře zaplatím"?" To znamená přesný opak k špatně nezaplatím =)

Jinak s takovouto "nabídkou" bych teda radši šel na profi server nabízející práci. Úspěšnost bude vyšší .... i když ... no, radši nic ;)
ako vidim ste aspon vtipny, sem som siel preto lebo su tu ludia ktory sa vyznaju. momentalne potrebujem vytvorit celu databazu, prisposobit ju k programu ktory je napisany v php. platim kazdu aj zacatu hodinu prace, takze ked to bude minuta a dostanes 200 sk na hod, tak ich dostanes... samozrejme ze potrebujem aj ine upravy v php atd.. takze toho je viac.. najnutnejsie je vsak rozbehat my sql... teda aj vytvorit... podla toho co generuje php... takze sa v tom musi clovek dobre vyznat aby vedel co treba. ja sa v tom vobec nevyznam. ja som ten edit program nevytvaral, ja som manager...
1okaty (promotion.wz.cz)
To bys musel poslat konkretni problem, co je treba presne a proc udelat.
Pridat kontaktni udaje k inzeratu (jestli nevis, co pises vse na faktury nebo do inetovych obchodu a proc, pak je to tezky)

"my sql ktory mi spusti databazu"
co to znamena?
pokud mas inetovy obchod a je to nejaky FREE CMS, pravdepodobne ma nejaky instalator. Pokud ne, ma mit nejaky SQL soubor, jehoz instalace vypada tak, ze:
- spustis PHPmyAdmin - login/heslo
- admin menu SQL
- otevres soubor, ctrl+c, ctrl+v
- admin PROVED
- akce byla uspesne provedena
-- Ted se nastavi v obchodu 4 prihlasovaci udaje pro SQL:
cili viz PHPadmin -> login/heslo , nazev databaze (coz je pravdepodobne nazev/nick tveho uctu), server s SQL (coz je hosting, ktery ti poskytuje www s prislusnym adresarem)
asi 10 minut prace, 30 minut, kdyz si ty udaje musim dohledavat, 2 dny, kdyz se mi podari z tebe vypacit ty klicove udaje

Ale to je jen ma predstava, to bys mel popsat ty, co je za problem presne.
Treba navod na miniBB forum vypada takto:
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub26
postup je stejny, jak jsem popsal.
tak 200 sk (asi 170 Kč), to je tak pro studenty, co nemusí platit daně, sociální, zdravotní a podobné nesmysly... rozumně se dá uživit tak od 350 Kč/h (asi 420 Sk), takže studenti, dotoho.
To není žádné vysmívání nebo něco proti někomu, tohle je prostě fakt.
<HTML>Ja to vidim spise tak, ze jste ze slusne nabidky udelali divadlo a neni to poprve. Nikdo se vas neptal na nazor jestli je to malo nebo moc a timto jednanim jen poskozujete solidnost fora a tim odrazujete dalsi mozne nabidky ktere by nekoho mohli zaujmout. Takovy inzerat se na WZ sice moc nehodi, ale nenasel jsem duvod proc byt proti tomu. Takze se priste radeji zdrzte svych poznamek.</HTML>
co je divadelního na tom, že se mi 200 Sk/h nezdá jako "dobře zaplacené"?
MzM: Protoze ty se na svet divas jinym pohledem nez vetsina uzivatelu zde. Jako dospely ti pripada 200 Sk/h malo. Ale jako decko, ci mladej je to lakava nabidka. Decko dostane dvestovky spise jako tydenni/mesicni vyplatu. Ale jako hodinovy vydelek je to proste bomba. A pro studenta jsou penize navic prilepsenim jiz tak mizerneho zivota.
a však tak jsem to taky napsal a souhlasím s tím, že to pro někoho skutečně může být prima...
Richard: slušná nabídka? No, nevím:
ve slušené nabídce bych si představoval víc, než jen pár obacných základních informací a něco ve smyslu "...potřebuju i pár úprav PHP atd." Ono spustit databázi na internetovém obchodě je celkem dost širokej pojem. Dobře, beru že 1okaty je manager (moment, to by měl mít VŠ vzdělání, tak snad ví, že potřebujeme informace) či co, ale i tak by mě například zajímala velikost obchodu, co všechno obsahuje ten pojem "spuštění", co je k dispozici a co ne a kupa dalších.
---
mimochodem: zájem nemám; nejde ani tak o peníze, ale o to, že mám své práce až na hlavu.
---
No a teď se naskýtá další otázka: pokud máš pouze kupu PHP souborů, které jsi zkopíroval ze starého webu na CD a nyní jej chceš zprovoznit a nemáš ani instalátor, ani SQL-"create" dotazy, tak chci vidět nějakého studenta - začátečníka, jak se bude prohrabovat kvanty kódu a zjišťovat strukturu tabulek v db (ne že by na to studenti neměli) ...

1okaty: pokud mám v tom výplodu výš pravdu a nemáš ani instalátor, ani soubor se strukturou tabulek, tak ti doporučuju změnit tu časovou odměnu na odměnu úkolovou. Ono pokud by se člověk měl prohrabovat nějakým větším eshopem (nedejbože ještě blbě napsaným), tak by jsi se asi nedoplatil.

HAU, bledá tváři, domluvil jsem ;)