Too many connections

Když pracuji s databází, ladím skript, který má dotazy na databázi a najednou mne phpmyadmin překvapí hláško TOO MANY CONNECTIONS, je to tím, že bych překročil limit - což je divné protože 1500 jsem asi překročit nemohl i když pokud se za dotaz bere každý sql příkaz a připojení tak asi možná jo, ale je možné že mi něco takového naskočí aniž bych se více než 1500x za hodinu dotazoval?
1) skripty se ladí na lokálu. Potom se tady divíme, že je databáze tak zatížená.

2) během provádění skriptu se zásadně spojuje s databází pouze jednou, potom se prování potřebné dotazy a na konci se od databáze odpojuje

3) není to možné, tohle naskočí jenom při překročení 1500 připojení během jedné hodiny.
a existuje nejaká funkcia, pomocou ktorej zistím koľko pripojení na DB mi ešte ostáva?
ddusann (gym-tr.nazory.cz)
netusim, ale lze to slusne odhadnout podle zateze. Vem si, ze drat ma omezenou kapacitu a muze prenes jen urcity pocet dat. Odhadni si, kolik ma drat kapacitu a kolik ma prumerny dotaz na SQL a jak je narocnej na zpracovani.
Z techto hodnot dojdes asi k tomu, ze max pocet bude tak 100 lidi online, nekde jsem cetl snad jen 20. Pro bezny komp, beznou linku. wz.cz samozrejme zvladne vic. Pokud bych to hadal podle rd2.cz, tak tam sveho casu nastavalo pretizeni, kdyz ukazoval 700 online (ale to mohlo byt fiktovni cislo, hadal bych tak 200 aktivnich jedincu).
Jo, prikaz na to urco je, ktery ukazuje zatez SQL.
Zjistit pocet pripojeni a pocet dotazu existuje (SHOW STATUS), ale tyto hodoty se vztahuji na celek. Takze zjistit pocty pro konkretni databazi, je slozite.
Mozne reseni je vytvoreni vlastni funkce, ktera bude zapocitavat dotazy.