Výběrový dotaz?

Zdravím,
mám náseldující problém a myslím si, že pro jiné zde by mohla být hračka ho vyřešit.
Mám tabulku s uživately, která obsahuje sloupec "sekce", kde je napsáno do ktere sekce uživatel patří. To by sám o sobě nebyl problém, ale já bych chtěl mít v tomto sloupci více sekcí (číslené označení pomocí ID oddělených čárkou př: 7,15,3) Ale nejsem pak schopen sestavit dotaz, kerý by našel v této tabulce uživatele patřícího do dané sekce (př: 15).
Byl by mi tu prosím někdo schopný poradit, jak (pokud to vůbec jde) sestavit SQL dotaz, kerý by dokázal v tom jednou sloupci v té řadě čísel oddělených čárkou najít to případné jedno?
Předem děkuju za pomoc
>> ale já bych chtěl mít v tomto sloupci více sekcí (číslené označení pomocí ID oddělených čárkou př: 7,15,3) Ale nejsem pak schopen sestavit dotaz, kerý by našel v této tabulce uživatele patřícího do dané sekce (př: 15).
doporucuju zmenit schema databaze. vazba N:N se resi pres vazebni tabulku. udelas novou tabulku se dvema sloupci: id uzivatele, id sekce. tam budes zaznamenavat, kdo do ktere sekce patri. v pripade potreby to najoinujes s tabulkou uzivatelu nebo sekci... pak uz v tom vyhledas naprosto v pohode
Sice tomu zatim moc nerozumim, ale co nevím, tak už jsem snad schopen dohledat. Díky za nevedení správným směrem
použij typ pole SET