Výpadek MySQL serveru

Dobrý den,
po spuštění redakčního systému na zdejším hostingu se mi začala nahodile zobrazovat stránka s nápise "Výpadek MySQL serveru". Během celého dne se zobrazí v hojném počtu. Chvíli se zobrazuje, ale potom zase vše funguje jak má. Tak to se to celý den střídá, což mi dost vadí. Mohl by mi tu někdo poradit, kde by mohla být chyba a jak ji napravit?
Jeden z ních webu vlastimilvanek.kvalitne.cz jede bez výpadku. Log i monitoring dnes nezaznamenaly výpadek.

Takže bych hledal částečnou chybu u sebe.
Chyba může být v použitém redakčním systému, který může být pro server zatěžující. Dálším reálným důvodem je překročení kapacity dotazů/připojení. Teď jen jestli z důvodu velké návštěvnosti, nebo prostě RS plýtvá dotazy. A poslední možností, která by se stát neměla, ale občas se stává, že si server dělá co chce. To jest, že serveru chvíli po založení trvá než si zvykne.
>> na zdejším hostingu se mi začala nahodile zobrazovat stránka s nápise "Výpadek MySQL serveru"
Tuhle stranku zobrazuje tvuj system. Cili by bylo treba prozkoumat podminky ve zdrojovem kodu, jak k ni dospel.
Cili odkaz domovskou stranku systemu, nazev nebo nejake solidni voditko?

Viz Tomik, zdejsi server je trosku zvlastni. Je zde omezeny pocet SQL dotazu. Je zde omezene zpracovani PHP a je zde omezene odesilani mailu. A mozna nejake dalsi veci. Je mozne, ze zkousis robustni system na serveru, ktery na tohle neni jako free hosting pripraven. Dojde k pretizeni vymezeneho prostoru pro tve aplikace a tvuj cms to mozna vyhodnoti jako pretizeni serveru.
Ano, máte pravdu. Stránka je vyvolaná "mnou". Odkaz na ni jsem našel v podmínce, která ověřuje spojení:

if(!$db->spojeni)
{
require $admin_prefix.'mysql-error.php';
exit;
}

proměná db je tabulka s udaji pro připojení, ale co je "spojeni" nevím. Osobně s databázemi nemám žádné zkušenosti, tak jsem naivně myslel, že pohým naistalováním hotového free RS je ani nebudu potřebovat. Kam bych měl směřovat teď? Mockrát děkuji za pomoc
bajtman (fotbalurcice.kvalitne.cz)
co je spojeni?
Far - Alt+f7
soubor = *.*
obsah souboru = spojeni
A najdes veskere soubory, ktere obsahuji slovo spojeni
Far - F4 - alt+f7
text = spojeni
A najdes veskere radky, ktere obsahuji slovo spojeni

Pravdepodobne to bude v config a tam by chtelo zkouknout, jak se ziskava stav spojeni.
Je mozne, ze proste v dobe spicky je server tak pretizen, ze tvuj program neziska pripojeni k DB. Se to stat muze, wz.cz je hodne zatezovane, hodne asi dela mailovy system a spam na nej. Proste ten CMS funguje asi dobre.
<HTML>peta, myslím, že už je pozdě. Tazatel si, zdá se, našel spolehlivější hosting, nebo hosting, na kterém se mu to podaří nakonfigurovat.</HTML>