Přihlašovací errory z mysql_connect()

Zdravím, vytvořil jsem přes PhP admina tabulku, všechno ok, dokonce mi i stránky jely a po nějaké době (asi 5-10 minut) se mi objevila hláška :
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'testindm'@'nike' (using password: YES) in /3w/mysteria.cz/t/testindm/test1.php on line 13

můj řádek 13 :
$link = mysql_connect ("mysql.webzdarma.cz", "testindm", "heslo") or die (mysql_error());

což jsou i údaje, které jsem zjistil z z webzdarma adminu, takže o překlep se nejedná. Zkusím tedy znovu najet do PhPmy admina, ale už se mi nedaří připojit ani tam ! :"Nepodařilo se přihlášení k MySQL serveru"

po nějaké době (já to zkoušel až za den, bo nervy mám jen jedny) se dá nalogovat do PhP my adminu, kde jsem zjistil prd, ale stránky zase jely (hurá) a po nějaké době (asi 5-10 minut) se mi objevila hlá....... (celé odznova)

Je to pro mě nevysvětlitelné... napadlo mě :
1) někde něčemu vyprší platnost (stránky se blbě odlogujou)
2) zapomínám za sebou uzavřít spojení "mysql_close();"
3) webzdarma je prostě nahovno

Předem dík za tipy nebo podněty.
No jo. Třetí bod je dá se říct pravda. Databáze si s novými uživateli zrovna nemazlí. Musíš si získat respekt.

Abych řekl pravdu, tak mi to připadá jako test trpělivosti a oddanosti. Kdo přežije, bude oddán věrnosti WZ. Kdo nepřežije, už je dávno pryč. A mně to takto i docela vyhovuje. Nováčci si zde na WZ instaluji takové blbosti jako phpBB, redakční systémy, které budou stejně na prd. Prostě nepochopí smysl fungování webu a ani neví co chtějí. A MySQL server je zde prostě vyspělá umělá inteligence, která tyto zmetky rozpozná ;)
no zrovna teď mi to zas jede, aniž bych cokoliv na moji databázi, připojení, ftp nebo čemkoliv jiném měnil.... http://testindm.mysteria.cz/test1.php . Podrobím to delšímu pozorování a pak udělám závěr mojeho problému...obávám se ale, že se bude jednat o bod 3.
Jinak nevím, co je phpBB nebo redakční systém...já si píšu všechno sám a v kódu.
<HTML>Upozornila jsem admina, takže to spravil. Ale nevím, jak dlouho to vydrží, mysql je na wz bohužel poněkud více vytížené.</HTML>
Takže záhada teda vyřešena, jednalo se o momentální a velmi zvláštní chybu serveru. Děkuji moderátorovi Thalia za vyřešení problému.
Jo, tak mám to samý. Nahraju stránky, založím tabulku a místo výstupu pořád hláška 1044: Access denied for user 'polezeni'@'%' to database 'stena'. Přitom na chlup stejný připojení na jiných stránkách (samozřejmě s jinejma přihlašovacíma údajema) frčí normálně.
Ty máš mysql databázi na polezeni.unas.cz "stena"? Na wz je sice možné cokoliv, ale o tom názvu db bych pochyboval. Většinou je databáze pojmenovaná jako doména (někdy s malými odchylkami). V administraci účtu se to dá zjistit.