Připojení k MySQL

=computers-system=
Mam tak pocit, ze tak o polovine prispevku sis myslel, ze si delame srandu .. (protoze jsi je snad vubec necetl.. viz:

"spusť soubor instalace.php."
a reakce "Takže jsem se dočetl....... Nevíte kdy to bude vyřešeno?")

Hlavně, že teď už to funguje :) (pro zajimavost: řešilo se to 10 dní :)

___
A jen si rypnu, sloveso "vidět" se v češtine i slovenčině piše s měkým "i" - tva varianta "vydět" vypadá poněkud zběsile :) - a i je od y docela daleko :))
Co ty víš, co má za klávesnici...
procital sem tuto diskuzi a rekl bych ze mam z pulky ten samy problem...
zalozim DB, nastavim si heslo, ulozim.
jdu se prihlasit do phpMyAdmin, vsechno OK
jdu se tam prihlasit o neco pozdejc a uz to nejde, proste "Nepodařilo se přihlášení k MySQL serveru"

kdyz si zmenim heslo, tak se zas jednou muzu prihlasit a pak uz ne..
zkousel sem vseljak stridat prohlizece, cookies sou zaply, heslo davam 100% dobre... nechapu to, sedim u toho celej den a rozmlatil sem u toho jednu mys, tohle se mi nikdy (ani na jinym wz uctu) nestalo...
Sundej klapky z očí a koukni po ostatních fórech, např. http://www.webzdarma.cz/forum/list.php?f=6 (to tučně vyznačené téma se asi hodně podobá tvému problému). Nějaký Šmudla napsal, že: "Historie se opakuje!"
Problem, ze je databaze "nedostupna" muze zpusobovat i prekroceni povoleneho mnozstvi dotazu.. avsak tady bych se odkazal na (vyrazne pravdepodobnejsi) problem, na ktery odkazuje ds.

___
Mimochodem nechces na svych strankach nastavit spousteni hudby manualne? Neexistuji zadne statistiky, ale imho tak 80% uzivatelu prouzdajicich po internetu u toho posloucha vlastni vyber hudby..
Zdravím, prosím může mi někdo pomoci, udělal jsem si na wz tipovačku, MYSQL, a můj problem spočívá v tom, že se mi stává dost často, že mi to vypíše tuto chybovou hlášku.

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'powertip'@'zeus.webzdarma.superhosting.cz' (using password: YES) in /3w/wz.cz/p/powertip/dbasefunctions.php on line 22

udělá to třeba 10x v hodině, potom to normálně jde, A pak cca za 20 minut zase nic
Zdravím, nemůžu si pomoci, ale na SQL se mi mění heslo (samo od sebe).
V administraci SQL na wz sem dal heslo např: "AHOJ" a potom kdyz ho nekdo vedel sem dal "CAU" a od té doby, se tyto hesla mění. Někdy funguje AHOJ a někdy CAU. Štve mě to, mám na stránkách registraci a login, a to určite zhoršuje statiku stranky..
=qHp=
Ono se to časem utřepe :) V zásadě jsou 2 možnosti..
a) čekat..
b) úplně zrušit db, aktivovat znova (příjdeš ale o všechny uložená data v db) a čekat..

Může se zhoršit statika mostu, ale určitě ne stránky.. např. stabilitu, dostupnost, použitelnost, ale rozhodně ne statiku..
Děkuji, zkusil sem změnit heslo na po3x a funguje už furt ;)
Tak ne :( Teď se mění 5 hesel :D nechám to chvíli bez SQL (3 hodiny) a pak to rozjedu znova , doufam ze se to nebude měnit ;)
Prosím o rady a pomoc. Už několik týdnů se snažím pracovat s MySQL - předchozí problémy jsem nějak neměl ale mám problém že se mi nedaří z PHP poslat data do MySQL a pak je přečíst pořád mi to hlásí něco v tom smyslu že připojení k DB neproběhlo správně a nebo že se mi php připojilo ale nic se do DB nepřidá a data z DB nejdou přečíst. respektive ve výsledné proměnné nic není. Pokud někdo komu komunikace s db funguje má pár minut času tak bych ho chtěl požádat o napsání kousku php kódu který mi zajistí připojení k db s odesláním cca 5 údajů a další kousek který naopak tyto údaje vypíše. zde je php kód který jsem se pokusil rozchodit ale tak dlouho jsem ho předělával že si nejsem jist ničím krom přihlašovacích údajů:

<?
$spojeni = mysql_pconnect('mysql.webzdarma.cz', 'jns70', 'HESLO', '3306') or die ("Pripojeni k databazovemu serveru se nepodarilo!");
mysql_select_db("jns70") or die ("Pripojeni k databazi se nepodarilo!");
$sql = "select * from uzivatele";
$res = mysql_query($sql) or die ("!Chyba! Neproveditelny dotaz.");
while ($zaznam = mysql_fetch_array($res)) {

echo "$zaznam['jmeno'], $zaznam['nick'], $zaznam['heslo'], $zaznam['idcislo'], $zaznam['ip']";

}

?>

P.S. - v db mám ručně přidané asi 4 řádky dat. Sem skoro vůbec nechodím vše řeším přez FTP proto bych byl velice vděčný kdybych výsledný php kód dostal e-mailem (DJ.Proky@seznam.cz)
<HTML>1) Používej mysql_connect místo mysql_pconnect.
2) Čtvrtý parametr je zbytečný (navíc může být zcela chybný, databázový server nemusí být zrovna na portu 3306).

PS. Pokud posíláš dotaz na fórum, dostaneš jej na fórum - jinak bys ten dotaz měl poslat někomu mejlem.</HTML>
Dobrý den,
také mám problémy přihlásit na MySQL několikrát jsem si i změnila heslo, ale stále se nemůžu přihlásit.

Děkuji za odpověď