nemuzu nikde najit prihlasovaci udaje!jde to vubec?
Podle mě to přes FTP klienta nejde. Nevím, co bys tam taky chtěl naládovat...?
Do databáze máš přístup přes phpmyadmina anebo skriptem z webu.
potrebuju dat soubory na mysgl.webzdarma.cz!a je jich hodne a pojedno je tam teda nedam !
jsem si neco stahl a tam je napsane nejlepe iportujte pres ftp jenze ktomu ftp asi neni!
Neplete si pojmy? Víte co je MySQL a co FTP? A jak pracuji?
MySQL je databázový server a pracuje pouze s daty (záznamy). Soubory využívá pouze tehdy, pokud je potřeba import nebo export dat. Tento soubor má příponu *.sql . Pokud je toto Váš problém, tak jediná možnost je pouze přes phpMyAdmin a importuji se vždy po jednom sql souboru. Tady FTP vůbec nepomůže. Taky nemá jak.
Pokud máte na mysli soubory jako HTML, PHP, obrázky, styly - prostě cokoli co nemá společného s sql, pak tady pomůže jen FTP. MySQL nebo phpMyAdmin s tímto nemaji nic společného.
:))))
To mi pripomina ted ten dotaz s logickymi operatory. Po takovych programatorech pak opravuji programy. Strasna vec.
Marek (louczka-team.xf.cz)
Ano, tabulky SQL se daji importovat jednoduseji nez pres phpMyAdmin po jedne. Staci si udelat jednoduchy programek a podstrcit mu soubor se vsemi tabulkami. Umi to take bigdump.php , kdo googluje, ten ma. Musi se sprane nastavit.
Do asi 2M ale dokaze phpAdmin bez problemu importovat. Kdyz das vic, tak se tam objevi prave odkaz na bigdump :)
Jestli mas tabulky a data rozhazene po milionech souboru, tak to je proglem programatora. V tom pripade dodava program pro import a export databaze.
Jinak tvuj popis nechapu, zkus popsat podrobne, co asi mas a jakym zpusobem si predstavujes a kam presne to chces dat?
nahrát více souborů na web -> ftp
nahrát do databáze více sql souborů -> sloučit to do jednoho souboru a pak to nahrát přes PHPMyAdmina
R.U.R. (jsrosa.wz.cz)
Jedno slovo :) bigdump.php
Pres FTP nahrajes soubory typu *.sql, bigdump ti je zobrazi, ty to jen vyklikas.
Ten program ma asi 10k, potrebuje javascript, a potrebuje spravne nastavit.
Samozrejme slouceni do jednoho je asi uplne nejlepsi reseni. Nevim, proc zalohu databaze delat do nekolik kousicku :)