CHYBA

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
a furt a furt .... kde je podle vás problém ? mezi klávesnicí a počítačem to není :-D
This may be caused by the server being busy. Zkus http://translate.google.com/
Momentálně není busy.
vim taky co to znamena ale sere me ze to je asi furt ne tak co s tim doprdele je ?
=sanguinarysentinels=
Nez začneš nadávat, tak si zopakuj základní školu a nauč se číst! (Pokud ji ještě nedokončil, vrať se prosím znova na začátek - prospěje ti to.)

"unable to connect to the database".. máš správné přihlašovací údaje? (heslo k databázi je jiné než do administrace/wz fora). Máš aktivovanou databázi? atd..

"co s tim je ?".. nic s tím není. Něco děláš špatně.
Prostě server je chvíli "busy" a chvíli "nebusy". Podle toho chvíli stránky s fórem zobrazuje a chvíli na to kašle. Žeby bylo i jiné vysvětlení, než v hlášce, že je prostě "busy"? :-)
=Lama=
Vzhledem k tomu, že (to jeho jméno opisovat nebudu) píše, že to je pořád a pořád, tak nevěřím, že se mu jeho forum alespoň jednou zobrazilo.. tzn nevěřím, že jsou v pořádku přihlašovací údaje k db.
Právě, já jsem měl to "štěstí" vidět to fórum a po čase tu chybu - takže v přihlašovacích údajích to asi nebude. Momentálně se zobrazuje.
google.com
Co jsi nasel na tu hlasku?
Viz Freeze, bud mas spatne udaje nebo spatne udaje :) Nedavno kdosi rikal, ze menil heslo na sql a funguje mu cas od casu to stare.

pro ostatni
SMF = Simple Machines Forum
ale vic o tom nevim, jen jsem lehce hledal v google
Dik lidi :-) Jen tak pro info spatne nebylo z me strany nic jen proste wzko bylo busy proste furt :-D asi 5 hodin v kuse nebo co :-D ted to jede je to ok a sorry za ty nadavky .p hezkej den preji :-)
Aby těch nadávek nebylo později i nadále, tak si opravte reklamu. WZ netoleruje zobrazení reklamy pouze na vstupní stránce.