Problem s tvorbou tabulky

Nejde mi vytvorit tabulka.Pres SQL dotaz mi to haze chybu:Chyba

SQL-dotaz: Dokumentace

SELECT *
FROM WHERE 1

MySQL hlásí: Dokumentace
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE 1' at line 1
Za FROM musíš napsat název tabulky.
WHERE 1 je celkem o ničem.
To snad není pravda. Tři stejné otázky, tři vlákna. Začínáte spamovat a to zde nemáme rádi.

Aspoň že toto vlákno je už přijatelné, protože předchozí neměli žádnou vypovídací hodnotu.

Naučte se používat databázi. Pak zjistíte, že dotaz je špatně. Pokud máte nějakou hotovou aplikaci, které nerozumíte, pak je to buď debilní aplikace nebo jste při instalaci postupoval špatně.

Tak prvně. Dotaz je špatně, pač tam chybí název tabulky, odkud se má načítat. A za druhé. Tento dotaz nemá nic společného s vytvářením tabulky. Tak si ujasněte pojmy a hlavně co chcete.
A takové šťouchnutí. Co má znamenat to slovo "Dokumentace". Všude to píšete.
Jak mam teda vytvorit tu tabulku?A jak je mozne ze mi zmizela?Kdyz jsem ji tam mel?Polopaticky mi to vysvetlete.
Pánové, ne tak zhurta. Zkuste si spustit phpMyAdmina tady na WZ, kliknout na tlačítko SQL. Objeví se vám předepsaný stejně nesmyslný dotaz, jaký napsal ondra. Po potvrzení dostanete stejnou hlášku. Slovo Dokumentace se objeví po najetí myší na otazníček.

ondra:
Bylo by dobré si nejprve něco přečíst o databázích obecně, abys pochopil, jak vlastně fungují. Bez toho nemá smysl patlat nesmyslné SQL dotazy. Zpočátku se zaměř na to, co dělají příkazy CREATE TABLE, INSERT INTO a SELECT.

Můžeš také začít tím, že vlevo klikneš na domeček, pak na slovo Databáze, potom na název své databáze (je jen jedna) a můžeš založit svou první tabulku. Až se naučíš vkládat, vypisovat a mazat záznamy, můžeš zkusit založit další tabulku. Třeba to mezitím pochopíš, ale bez dobré učebnice to trvá trochu déle.
A jak máme vědět jakou tabulku chcete? To musíte vědět Vy. Tabulka je směsice sloupců a řádků. To znamená, že tabulka nemá jedinou podobu, ale má jich nekonečně mnoho. Tak jak máme vědět, kterou tabulku máte na mysli?

Pokud jste aplikaci nedělal sám, což asi že ne, pak je pouze jediná možnost. Provést zálohu, odstranit soubory a aplikaci nainstalovat znovu.

A mimoto, tabulka se jen tak od sebe nemaže, takže jeho smazání jste musel provést Vy nebo aplikace. Možná, že aplikace, když vezmu v potaz už ten debilně navržený dotaz.
Hups. Tak to mně nenapadlo, že ty hlášky vypisuje phpMyAdmin ;)

Tak tedy odvolávám předchozí příspěvek, vzhledem k novým okolnostem. Hlavně druhý odstavec a poslední větu.

Nově tedy to, co psal Kit.
ondra (masaze-relaxacni.wz.cz)
DOKUMENTACE: prihlasis se do admina. Vlevo mas ikonky jako domecek, exit, sql, bublina otaznik, bublina sql. SQL je dokumentace SQL prikazu.
Strucny popis je tez na
mm.gene.cz
Co znamena prikaz SELECT * FROM WHERE 1 tam najdes take.

Ted je otazka, jestli zacinas nebo se ptas, protoze potrebujes nainstalovat jednu konkretni vec.
Treba ti pomuze tohle:
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minichat.php
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minichat.txt
http://peter-mlich.wz.cz/programs/minichat.sql
To je kompletni kod, ktery je treba pro ten chat, txt staci prejmenovat na php a nainstalvoat tabulky prave pres to SQL okenko.