MySQL a Wordpress

Ahoj,
řekl jsem si že se mrknu a prozkouším wordpress. Jako Database Name zadavam mysql.webzdarma.cz, potom User Name zadavam jen svuj nazev domeny jak je napsano v nastaveni WZ a Password pouzivam ten co je taky v nastaveni. Přesto mi WP hazi chybu, ze se nepripojil.

Cim to je?
Proč si myslíš, že se tvoje databáze jmenuje mysql.webzdarma.cz ? Spíše něco jako m93 (detaily najdeš v administraci svého účtu na webzdarma) - adresa https://www.webzdarma.cz/admin/setup.html?typ=mysql
A předpokládám, že sis tu databázi už předtím aktivoval... (tamtéž).
Já má všechno dobře zadaný a nejde mi to
Pokud máš všechno dobře zadáno, tak ti databáze funguje. Pokud nefunguje, máš někde chybu.

Přečti si po sobě popis chyby. Skutečně si myslíš, že z tvého popisu a za pomoci věštecké koule uhodneme chybu, kterou jsi udělal? Opravdu jsi nastavil vše, jak ti poradil Lama?
1. Stáhni si reklamu "bokem" - do nového souboru (třeba reklama.html) - v administraci WZ si nastav vkládání reklamy Nahoře a zadej relativní cestu k souboru s reklamou (který tam předtím dodáš)!
2. Pokud jsi měl předtím nastaveno vkládání reklamy na všechny stránky dole anebo na úvodní stránku nahoře, uděláš nejlépe, když celý Wordpress smázneš a nahraješ znovu (máš tam už asi vloženou reklamu).
3. Soubor wp-config-sample.php skopíruj a kopii přejmenuj na wp-config.php (do tohoto configu musíš zadat správné údaje pro připojení k databázi a uploadovat jej na webzdarma).
4. Do prohlížeče zadáš adresu webu - např. http://75rangers.wz.cz/ - měl by automaticky naběhnout instalační skript, kde potvrdíš instalaci. Pokud tam budou nějaké chyby, budeš upozorněn (a musíš je samozřejmě odstranit).
Zdravím, po vyplnění přihlašovacích údajů kliknu na Submit a vyjede mi toto:

Nepodařilo se navázat spojení s databází

To může znamenat, že uživatelské jméno nebo heslo ve vašem souboru wp-config.php je nesprávné, nebo není možné navázat spojení s databázovým serverem localhost, což by mohlo být způsobeno také tím, že váš databázový server u poskytovatele hostingu je mimo provoz.

* Jste si opravdu jisti, že používáte správné uživatelské jméno a heslo?
* Jste si opravdu jisti, že jste zadali správnou adresu databázového serveru?
* Jste si opravdu jisti, že tento databázový server v pořádku funguje?

Pokud si nejste jisti, co tyto otázky přesně znamenají, nebo jak vyplnit patřičné údaje, měli byste kontaktovat svého poskytovatele hostingových služeb. Pokud potřebujete další pomoc, můžete vždy navštívit Fórum podpory WordPressu.

Kde může být chyba?

Database Name - uhercice
User Name - uhercice
Heslo - stejne jak zadane v nastaveni MySQL
Database Host - localhost
Table Prefix - wp_

Díky za odpovědi.
Kdesi jsem viděl napsáno, že místo localhost tam má být mysql.webzdarma.cz