Mám takový malý problém, vytvářím takovou stránku, něco jako e-shop ale velice jednoduchý. Kdysi sem začal s MySQL a nějaké dva programy jsem v PC měl, ale nezbyl již čas a na následující zkoumání nemám vůbec čas. Chtěl bych jenom ale tuto funkci na svých webovkách: Nákupní košík a odeslat form s objednávkou třeba na mail. Formuláře, tlačítka a tak si vytvořím ale mám temno v těch krocích jak to odeslat na mail a nákupní košík...
Pro trochu zkušenější to jistě nebude problém. Předem Vám děkuji za odpovědi, prosím poraďte.
Poraďte, poraďte.. ale s čím? Jestli už jsi sám se zpracováním (to je ten krok, kdy vezmeš hodnoty vložené do formuláře a něco s nima uděláš, typicky uložíš do databáze nebo spojíš do jednoho řetězce a pošleš e-mailem) formuláře začal, vlož sem napsaný kód, napiš co ti nefunguje, čeho se snažíš docílit, jaký je účel které části kodu a rádi ti poradíme, jak dál nebo na co si dát pozor.
Takhle nevím, co k tomu napsat.. poradil bych, ale nemám jak.
___
Jestli čekáš, že se najde dobrá duše, která to napíše celé za tebe, tak tě zklamu. Jednak jsi k tomu poskytl málo informací a pak.. nikoho takového neznám ;) Ze spojení "nemám vůbec čas" mám spíš pocit, že bys raději všechno bez práce.. to se pak raději obrať na lidi, kteří se tvorbou podobných (mini)řešení živí.