Problem s FTP a pripojenim

Kdyz kopiruju neco z nebo na FTP, tak mi to po chvili (cca 0.5 Mb nebo tak 5-10 souboru) vytuhne a pak se mi nejde pripojit na webzdarma.cz (vubec ho to nenajde) takovych 30-40 minut asi. Potom zas muzu nahrat neco malo a tak, chtel jsem prekopat cele stranky a nahravat tam takhle cca 20-30 Mb se mi nechce.... Nevite cim to muze byt?
Dělá mi to to samé. Jakmile se připojím, přestane existovat nějaké webzdarma.cz, a to nejenom pro mně ale i pro ostatní. Ale zřejmě to nikomu nevadí, protože s tím nikdo už dva týdny nic nedělá. Bohužel si ani nemůžu stáhnout stránky k sobě, abych je mohl dat někam jinam, než se to tu vzpamatuje, jestli vůbec někdy.
A navíc ještě když píšu tento příspěvek, tak mám téměř jistotu, že se někdo mezitím pokoušel připojit a dejmetomu uploadnout pár souborů (ó jak náročná to činnost pro server!!!), čímž shodil server na další hodinu a já to ani neodešlu, aby se to tu zobrazilo. Fakt super servis.
Spěje to tu do ř.....
Hmm a zkousel si jako adresu serveru zadat primo IP (gdyz pro tebe neexistuje webzdarma.cz, muze bejt chyba treba v DNS)? Me to teda slape f pohode....
Jojo, to sem zkoušel. A nic.
Ale je zajímavé, že moje stránky samotné přitom jedou (většinou teda).
Tag to fakt nefim, ja nemam problem, teda pokud uploaduju vetsi mnozstvi souboru, tag se mi to po nejake dobe zastavi a musim upload prerusit a pripojit se znova, ale to se mi stava malo a fsude, tagze je to spis chyba u me...
No z domu po modemu mi to nedela... jenom tak tech posledich 14 dni tady z koleji... aspon uz vim, ze je nas vic, co si to navzajem zhazujeme :)))
DNS jede, WinCommander normalne zobrazi IP webzdarma.cz, ale proste ho nenajde... kdyz jsem zkousel tracert, tak to chciplo na serveru tesne PRED webzdarma (podle toho, kdyz jsem to zkousel kdyz jsem zrovna webzdarma.cz "videl":) nix1.gin.cz , tusim... mozna nejni problem na webzdarma, ale po ceste :/ ze by nix?
jo, to je přesně ono. A jak vidím, problémy to dělá těm co mají 147.229.*.*, to má byt nějaká vzpoura neboco???