Nefunguje Download vetsiho souboru

Tak jsem si na svy stranky hodil asi 5 MB velkej soubor (dokument Wordu). Uploadovanej je dobre, protoze kdyz si ho pres ftp stahnu zpet, tak je v pohode. Ale nejde to stahnout normalne z ty web-stranky. Download se normalne rozbehne, ale asi po 2 MB se ukonci (bez hlaseni jakekoli chyby). Nevite nekdo, cim to???
Ahoj, mám úplně ten samej problém. Na stránky jsem uploadl 4 soubory o velikosti 2,5 - 6,0 MB. Když dám stahovat, pak se mi stáhne třeba jen 1MB, dialupistům dokonce jen 150kB. Poraďte, plíz!!
Tahle chyba je tu jiz dlouho a nigdo nevi, co s tim, mozna chyba negde na ceste.... Budete bud muset soubory rozdelit nebo donutit uzivatele pouzit download managery a nebo udelat rozdeleni pres PHP, ze si uzivatel treba vybere, jestli chce 150 kB, nebo 1MB a skript to rozdeli...
Dobrý den!

Mám obdobný problém, já tam jen pro test spolehlivosti uložil 3 MB upgrade pro AVG a zkusil jej stáhnout, ale také to nejde (a to používám dost stabilní mikrovlnku). Mě se "sekne" již kolem 0,5 MB. Ovšem pokud jsem použil FlashGet - downloadaccelerátor, tak stahování probíhá v pořádku.

Jaroslav Bayer
A vi se aspon od jake velikosti souboru se to deje ???
Jezis gdyz by negdo vedel cim to je, tag uz to je davno spraveny, treba vase zbytecny prispefky do fora pretezujou server a kvuli tomu to nejde :-))))))))))))