zip soubor hlasi 404ku!

mam v adresari nahran jeden zip soubor o velikosti 86kB. normalne s nim muzu v ramci spravce souboru manipulovat, ovsem kdyz se jej pokusim stahnout, tak to vraci 404ku. procpak?
A pises spravne maly a velky pismena??? Tohle nejsou widle, zwykni si na to, ze Linux je jaxi trochu "case sensitive" :-) jakey je to soubor?
hele prdolo, nedelej ze me ignoranta, kterej v zivote nevidel unixovej stroj, delam uz pres 6 roku admina jak NT tak unix systemu... je to vsechno samozrejme malym pismem, schvalne si to zkus sam... http://paia.wz.cz/cyberage.zip
mimochodem jsem se ten soubor pokousel stahnout taky ze spravce souboru - vysledek = 404.
Mno ja nefim, zkousel si ten soubor i prejmenovat? Fakt sorry, ale jag mam vedet, co si za cloveka??? Nic si sem o sobe nenapsal a uz nekolikrat se stalo, ze to bylo velikosti pismen, tag podle toho, cos napsal sem si to myslel taky... Zkousel si k tomu souboru pristupovat i pres PHP?
prejmenovani funguje, stazeni nikoliv, pres PHP jsem to nezkousel.
Tak to vyzkousej, pomoci fopen... Potom taky vypis obsah adresare pres PHP, to by taky mohlo ukazat, jak to je...
Pokud to nejsou i práva. Zkus to dát i do jiného adresáře.

BTW: Nechci tě strašit, ale tvoje stránky za chvíli skončí. Nevidím reklamu a ke všemu používáš přesměrování na jiný web - to je zde porušování pravidla a tudiž čestvý kandidát na vymazáni. Chci tě pouze upozornit. Pokud chceš tuto adresu nechat, tak tam dej reklamu a nějaké to info.


Tomík.