Chtěl jsem si nainstalovat XOOPS, ale nevím jak mám vyplnit tabulku, která se mi objeví opři instalaci.
Například nevím co mám napsat do kolonky Database Hostname. Také nevím k čemu je Table prefix atd.
Jestli je tu někdo kdo umí XOOPS nainstalovat a poradí, tak ať prosím ozve.
Díky
Nix.Smith
instalace samotna zabere asi 3 minuty, ta konfigurace uz je pak na delsi dobu, ale nevidim v zasade zadny problem
Při instalaci XOOPS se vše tváří normálně:
Zvolím si jazyk ve kterém chci instalovat
Spustím instalaci
Jako DatabaseHostname nechám "localhost"
Username dám "bjorkish"
Databasename dám "bjorkish"
Persistent connection nechám "no"
XOOPS Physical Path nechám jak je přednastavená "/3w/euweb.cz/b/bjorkish/xoops/html"
XOOPS Virtual Path (URL) nechám na "http://bjorkish.euweb.cz/xoops/html"
Odešlu a Potvrdím
Pogratuluje mi to, že data bzla úspěšne uložena
Klepnu na Další
Zobrazí se hlášení o umístění XOOPS root
To taky potvrdím
Ohlásí, že nenašel databázi (bjorkish), ale ta přeci existuje, ne?
Nechám ho tedy ať se ji tedy pokusí vytvořit.
No a to mi to ohlásí, že databáze nebyla vytvořena a ať kontaktuji admina serveru kvůli podrobnostem...
To právě dělám. Chápu, že nemusí být v silách admina zodpovědět mé dotazy, ale za pokus to stojí :)
Nix.Smith
--
:: Bjorkish.euweb.cz :.
Download all Björkish stuff - fonts, concerts, bootlegs, videos, cd covers, mp3, pictures and many more
Pobierz wszystkie pliki Björk - czcionki, koncerty, bootlegi, teledyski, okładki, mp3, zdjęcia i wiele więcej
Tout télécharger ŕ propos de Björk - polices, concerts, non officiel cds, vidéos, jacquettes de CDs, mp3, images et plein d'autres choses encore
Tak to mám nainstalované, ale když se naloguji do admin menu, tak mi to napíše
POZOR: soubor /3w/wz.cz/n/mainfile.php je nastaven na zápis serverem. Z důvodu osobní bezpečnosti radši změňte toto nastavení (CHMOD).
Což o to, já bych to z důvodů osobního bezpečí rád změnil, jenže nevím jak se upravuje ochrana proti zápisu. UNIXové příkazy atp. to jde vážně mimo mě :)
HELP PLEASE!
HILFE BITTE!
...
Nix.Smith