Jakto že nefungujou žádné stránky!?!

Dnes ráno 18.5.2003 v kolem deváté mi nešly otevřít žádné stránky wz.cz, jak je to možné?
To by me talky zajimalo... uz pres hodinu nic nefunguje.
Co sa to deje? Vcera o polnoci nešiel zase hlavný server www.wz.cz!
Opravte to!
Ano me taky nic nejede ale hlavni server wz.cz jede bez problemu!
Doufam, ze na oprave se jiz pracuje...
A je po desáté a stále nic nejde... ? ...
Mno, pokud se nepletu, je na dnesek planovan vypadek, treba nastal o neco driv (ac to tak nevypada, pac treba ftp mi slo)
samy vypadky.... jo mimojine, nevite nekdo, jestli kdyz si u WZ zaregistruju domenu, tak jestli mi pridelej i mail? jako treba kdyz si zaregistruju bagr.wz.cz, tak jestli mi daj i mail bagr@wz.cz, protoze neco takovyho pisou. jenze kdyz se kouknu do spravy svy adresy a do nastaveni mailu, tak si tam takovejhle mail nemuzu navolit a ani nevim, jak si takovej mail vybrat...help, pls
A to se jako dozvim kde, ze je planovan vypadek? Na info nic neni a na podpore take ne...
Opravte to už!
Taky by mě zajímalo, kde je psáno, že na dnešek je plánován výpadek.
Nechci bej sprostej, ale dost mě to s..e! Po týdnu si konečně udělám čas a zase (tentokrát kvůli vám) udělám velký h...o! Máte štěstí, že když už jednou fungujete, tak to docela šlape, ale věřte, že kdyby v týhletý republice k vám existovala nějaká konkurence - moje webu už jsou u ní!
Udělejte s tím už konečně něco!
opravit by to mohli :) ,...

bagr >> dostaneš adresu ve formátu cokoliv@bagr.wz.cz .. a to cokoliv může být fakt cokoliv .. ale musíš si to aktivovat ;o) .. mš to v nastavení účtu tuším ...

[>] gEoRgo10
Furt nic nejede...ja bych se na to fakt vy!
No je po 12 a furt nic. Žádný stránky od WZ nejdou otevřít, ale ftp jede vpohodě.
Doufám, že zítra v 6:45 už bude vše OK, mám totiž něco důležitýho ve škole a nutně k tomu potřebuju fungující stránky. Please help me!
Vsichni ste nejaky divni dit je to v tomto foru jasne napsane jak je sekce WEBZDARMA tak je to tam krasne videt ze je dnes planovanej vypadek :)
Některé stránky jedou např. odkazy.wz.cz , ale zrovna ta moje nejede w-a-d.wz.cz
O co jde a kdy to bude OK?
TAK UŽ TO KONEČNĚ ROCHOĎTE @#$% !$%$*&^ !
...prosíííím....
Dříve, jste byli opravdu kvalitní freewebhosting, ale nyní to tu už za moc nestojí, poslední dobou nějak moc výpadků :o(

Hold co se dá dělat :O(
Nevim, ze nadavate. Budte radi, ze vubec fungujou, nevkladaj vam reklamy, kam se jim zachce a jsou ochotny resit globalni problemy se strankama. Ja jsem spokojenej a vypadky jsou vsude.
Už to šlape! Ale hróoozně pomalu :-(
šlape a nešlape.. jak se tomu zachce. A když tak je to fááát šnekoidní.. ch jo. :o(
víte proč to furt nejede? je v tom bordel, ze servru se stahuji denne GB dat a admin s tim neumi nic udelat, tenhle web jde pomalu ale definitivne do zahuby, myslim si totiz, ze na to pekne kasle, astalavista
Už by s tim mohly něco provést....pro začátek stačí když se stránky zobrazí.