Někdo mi změnil heslo

Někdo mi změnil heslo u mých stránek 0609.wz.cz a já se na ně teď nemůžu dostat (ftp). Co mám dělat?

Denis

denis.forbrich@seznam.cz
cortezzz2003@seznam.cz
mám stejný problém také mi někdo změnil heslo
# grep 0609.wz.cz /root/smazano
Fri Apr 18 00:34:40 2003 0609.wz.cz warez
Wed May 21 03:01:29 2003 0609.wz.cz warez
:-)
Měl jsem tedy jako mít na stránkách warez? To jsem ale neměl! Jsou to moje osobní stránky!

A štránka 0609.wz.cz je zaregistrovaná, někdo mi tedy ukradl doménu po té co jste jí smazali?

Děkuji za odpověď (aslepoň 3 řádky). Díky Denis ?-)
No mě taky někdo změnil heslo ! To je fakt fajn :o)))
Kdybych měl já problém s heslem, byl bych šťastnej. Mě napadl hacker a na stránky se nemůžu dostat vůbec! Ani když si pošlu helo, protože ten hajzl předělal emailovou adresu. Čekám už čtyři dny, co mi napíšou z podpory a nic. :-(((((((((((((
jojo, nam taky nekdo zmenil heslo ...
Ale zvlastni je, ze nikdo na nas problem neodpovida. Kdyby se alespon vyjadrili, hergot.
můžete mi někdo konečně říct, co se stalo s kontem http://noviny.wz.cz?! posílal jsem mejl na podporu, ale pořád nic. Byl by takovej problém napsat dva řádky: sorry omylem sem ho smazal, nebo řádila tu škodná nebo prostě něco? a zprovoznit ho (nefunguje heslo)? Rozhodně jsme se nijak neprovinili proti smlouvě - žádný warez ani erotika, prostě noviny pro děti a mládež, pro fanoušky HP!
Já taky o ničem nevím! Nechápu že někdo alespoň neodpoví! Myslím že na mých stránkcách bylo mnoho traficu, takže ty reklamy alespoň někdo viděl! Ale nikdo ani neodpoví?!
jo, tak ucet uz mam opet funkcni, ovsem uplne prazdnej. vysvetleni zadne. A navic nemuzu znova naplnit databazi. HEEEEEEEELP!
jo, tak databazi sem musel zrusit. pak znova zaktivnit a uz to jede. ale stejne byste mi mohli rict, co se stalo s uctem noviny.wz.cz. Proc jsme tam takovou dobu nemohli - navic jsme ztratili cele jedno cislo novin pripravene k vydani. strucne to vysvetlit by byla obecna slusnost ...
Taky se nemůžu dostat na svoje stránky...Doufám, že mi dají brzo vědět...Nefunguje mi ani FTPko ani webové rozhraní...nechápu to....:-((
Stalo se mi to asi pred 3-4 tydny, ze jsem se pres admin/files/ nemohl dostat na svou stranku - nekdo mi zmenil heslo. Nastesti stranka zustala, takze jsem pozadal o nove heslo (jako ze jsem to stare zapomnel) a znovu si nastavil sve vlastni. Protoze jsem na strance nenasel zadny zasah zvenci, vubec jsem to neresil. Take je pravda, ze me puvodni heslo bylo VELICE trivialni, takze jestli mi to takto chtel nekdo naznacit... Ale prvni pocit byl opravdu zdrcujici, tep pres 300 apod.:-)

headlong
http://4c.aktualne.cz
haha, to je snad vazne vtip! dostal sem mejlem vyjadreni od podpory a tam pisou: "my jsme vam s kontem nic nedelali!" my jsme s tim kontem taky nic nedelali a presto bylo prazdny a melo zmeneny heslo! je docela zvlastni delat podporu nejakymu serveru a vubec netusit, co se tam deje! hlavne proboha neposkytujte komercni hosting, pac s vasim pristupem by to musel bejt humor stoleti!
nesponoroval taky wz nahodou cesky sen ?