mohu ci nemohu?

Pozdrav to ALL
mam maly dotaz. Mohu sem na web umistit zaznam koncertu /teda spis ukazky ze skladeb/ jednoho dobrovolneho sdruzeni muzikantu ve formatu MP3? V podminkach je zakaz MP3. Tyka se to pouze nelegalnich kopii hudby nebo vsech. Kdyz tak poradte v jakem formatu se to sem da soupnout. Jde o propagaci zajmoveho sdruzeni. Nerad bych riskoval smazani a pres hubu.
Diky VaKu
Mam podobny dotaz... vlastni produkce ve formatu mp3... wav asi tezko...
kdyby to nebylo explicitne zmineno v sekci podpory jako casto kladeny dotaz tak bych na to odpovedel sam
Mozna jsem blbej, je to docela mozne. Asi mi to nedochazi, ale nasel jsem toto:
publikovat jakýkoliv obsah, který je v rozporu se zákony ČR a mezinárodním právem, podporující rasovou či jinou nesnášenlivost, diskriminační, porušující autorská práva nebo poškozující dobré jméno provozovatele služby. Jedná se zejména o warez, erotický obsah a nelegální MP3.
Good, ale coje "nelegalni MP3"? Ja teda "legalni" neznam. Uz jen z toho duvodu, ze v definici autorskych prav neni ani zminka o MP3. Admine nezlob se, narazils na tupce, ale tohle fakt nevim. Jde mi jen o to, aby nebyl muj web smazan a ja nedostal po rypaku.
MOHU PUBLIKOVAT ZAZNAM AMATERSKEHO ORCHESTRU TADY NA WWW?
VaKu
PS. Jsem blb tak mne nemlatte.
<HTML>;-)

<i>
Je možné na serveru umístit vlastní MP3?
Ano, zakazané je pouze šíření či skladování mp3 souborů, jejichž autor nedal povolení k jejich šíření. V případě, že o Vaše nahrávky bude velmi velký zájem (velký objem přenesených dat), bude Vám nabídnut přechod na některou s placených variant hostingu.
</i>

... je psane sice dosti divokou cestinou, ale snad to je jednoznacne</HTML>
Dekuji adminovi, tohle byla naprosto vycerpavajici odpoved. DIIIKY
VaKu