zobrazují se mi 2 reklamy

Zadala jsem si, aby se reklama zobrazovala pouze nahoře na první stránce, ale zobrazuje se mi také na každé stránce dole. Co s tím mám dělat. Děkuji
Citát z podmínek:

Trochu složitější situace nastává v případě, když úvodní stránka obsahuje definici rámečků. Lze ji vyřešit dvěma způsoby:


a.) vytvoříte si uvodní stránku bez rámečků (i tato stránka musí mít nějaký obsah - tedy ne pouze "Vstupte"), na kterou si nastavíte zobrazování reklamy nahoře a teprve další stránka bude obsahovat rámečky
b.) pokud chcete již úvodní stránku s rámečky, tak musíte v administraci zadat "Ano - používám rámce" a pak správně vyplnit položku "Jméno hlavního rámce". Zde se jedná o jméno souboru, ve kterém je uložen hlavní rámeček.

např. Máte soubor index.htm který obsahuje definici dvou rámečků. V levém rámečku (třeba menu.htm) kde je uložena nabídka a v pravém (třeba main.htm) je uložena stránka, která se zobrazí jako první. A to je to správné místo pro vkládání reklamního banneru. Podle našich podmínek musí být umístěn nahoře - ve viditelné oblasti hned po načtení. Nastavíte tedy položku "Jmého hlavního rámce" na main.htm. Banner se pak bude standardně vkládat ihned za <BODY ...>. I v tomto případě můžete nastavit přesné umístění vložením tohoto kódu <!--WZ-REKLAMA-1.0-->.

Jak je z tohoto příkladu zřejmé, není zapotřebí pro banner vytvářet zvláštní rámeček.

Pokud máte stránku umístěnou v nejakém adresáři - třeba "data", je zapotřebí při nastavení položky "Jméno hlavního rámce" uvést i tento adresář. Pro výše uvedený příklad to bude data/main.htm. Věnujte prosím zvýšenou pozornost velkým a malým písmenům, případně i příponě souboru který zde zadáváte. Pokud by jste zadali např. Data/main.htm, data/Main.htm, nebo třeba data/main.html - jedná se o neexistující soubor a náš robot pro vkládaní reklamy soubor nenalezne. V tomto případě bude vkládat reklamu na všechny stránky dolů. Co se pak stane s grafickou úpravou Vašich stránek snad není třeba vysvětlovat.
Hm, tak dík, ale jsem tam, kde jsem byla...
No po tom nastavení musíš ty bannery dole vymazat...
Stranky ktere uz maji v sobe reklamu vlozenou uz se ji nezbavi. Je treba je znovu nahrat.