Spamer

Rád bych požádal admina o smazání stránek http://reporty.wz.cz , kde nejenže autor nabízí utilitu k získání mailů ze zadaného serveru a, ale hlavně obesílá tisíce lidí SPAMEM, a o to já ani zbývající lidičky rozhodně nestojej. (nabídkami nechvalně známého multilevel marketingu alá letadlo atp. - prodej reportů s nulovou hodnotou)
Ještě přikládám část e-mailu:
VENUJI SE TOMUTO SYSTEMU ASI 1 HODINU DENNE OFFLINE A 10 HODIN MESICNE ONLINE A VYDELAL JSEM SI TIMTO ZPUSOBEM ZA 3 MESICE TO CO BYCH SI VYDĚLAL PŘI PRŮMĚRNÉM PLATU ZA 10 LET A PENIZE MI STALE PRICHAZEJI, V TOM JE TA KRASA - SYSTEM VAM PO KRATKE DOBE VYDELAVA SAM OD SEBE BEZ NUTNOSTI VASEHO ZASAHU! TED JSEM UKONCIL JEDEN CYKLUS A TAK ME TO NADCHLO, ZE ZACINAM ZNOVU.

Nez reknete, ze je to blbost tak venujte pouhych deset minut k prostudovani NAVODU a mozna pochopite, ze to blbost rozhodne neni...

Kdybyste potrebovali poradit tak piste na muj mail slagr.tomas@seznam.cz . Ochotne poradim ve vsech otazkach, kde sehnat co nejvice mailu, jak je co nejrychleji poslat a hlavne jak na tomhle systemu co nejvice vydelat!

Všechny potřebné dokumenty a prográmky potřebné k tomuto businessu najdete na mých internetových stránkách http://reporty.webzdarma.cz

Najdete tu také ruzne rady, tipy na stranky s emaily,...

Preji Vam prijemny den a spravne rozhodnuti

Tomas Slagr (slagr.tomas@seznam.cz)

Pomocne programy: Advanced Email Extractor - Stahuje emailove adresy z internetovych stranek.

Proste zadate adresu a on se o vse postara..

Mail Bomber - posila hromadne maily z email Extractoru

Take bych Vam poradil precist si ZKUSENOSTI jinych uzivatelu "podnikajicich" v tomto "bussinesu", urcite se vam budou hodit.



ATD...
KECY, DEMENTE !
DirectX:

Koho zajímá útržek tvého rozhovoru s tvym fotrem?
Počkej až ti někdo taky pošle pár mailíků :-)
Stranky uz sou pryc, neni uz to jedno? :-)
Je to jedno, je to tak.
:-) K nasemu inteligentovy (classe.wz.cz) sem se uz vyjadril jinde...
2 Root, jestli je to ten matěj, co neví jak se sem dostal, není třeba se vyjadřovat. Ten se utluče sám.