Tak co, jak to s tim je? Potrebuju nutne s dotazem na forum jednoho webu u WZ a furt to nejde:((((((
KUaaaa!Nic nefunguje a to sem si dneska založil stránky!GRR!
A asi dlouho nepujde ..:((((((
dělejte někdo něco, jsem pěkně nas
admin na to hodil cihlu ... ach jo
Kurva zrovna jsem aktualizoval můj web a nemůžu zkontrolovat jestli to jde vše v pohodě!
na jak dlouho to normálně vypadává?A JAK ČASTO?
Je 19:56 a pořád to nejde ! Nic !
no, vypadá to do pondeka a casty to neni
Je to sice divný,ale já je taky aktualizovala, kurňa, jak se mám podívat jak mi to fakčí?:(
Je to na (chytří lidi si to domyslí). Jestli mi podruhý znovu smazaj stránky tak ať si mě nepřejou:/
No tak to vypada, že to opravdu do pondelka nebude fungovat! Všem doporučují zustat v klidu a na přiště si udělat stranky na nějakým placeným servru tento nějak přiliš často vypadava! Už mě to opravdu ale opravdu nebavi!
Sotwa co sem zapl comp už to jede.... jupíííík
Mihor-24: Jsi to asi spravil :))
Píše se někam co se kdy a co se stalo? Nějak se mi nechce věřit, že by poslední výpadek byl 23.3., jak je napsáno na úvodní stránce.
Kdyby tam mira psal kazdej vypadek tak by to vypadalo jako nejakej log-soubor. :-D
Víte jak se mi ulevilo, když jsem si tady přečet, že to nejede nikomu?..:o)
Ne že bych byl škodolibej, ale zrovna včera jsem svoje stránky vytvořil a dneska jsem mel po ránu šok...že je chyba ve me...tak kdy to zas pojede?....!
Určitě by bylo zajímavé zaznamenat všechny výpadky. Nedělá si někdo soukromou statistiku?
Předevčírem nejel WZ
Včera mě na wz nejel ftp. ...
Dnes od půlnoci až do teď nejel Mistral ...
A teď zase pro změnu nejede WZ běžte --:fšici:-- do háje...