Spadlo WZ.CZ? ZNOVA NEJDE

k tomu už snad není co dodat, dostupnost serverů pokud není 100% je 0% nic mezi tím neexistuje, doufám že do hodiny to znova pojede a výpadek se letos už neobjeví jinak měním hosting a všude kam páchnu budu varovat před nespolehlivostí všech domén webzdarma.
Jo jo,zase to nefacha!Ale zse tak moc bych se nezlobil, ono to neni o nic lepsi ani u jinych a placenych spolecnosti .....
I přes všechny ty výpadky se dostupnost spíše blíží 100%. A letos se to objeví ještě mnohokrát!
Předevčírem nejel WZ
Včera mě na wz nejel ftp. ...
Dnes od půlnoci až do teď nejel Mistral ...
A teď zase pro změnu nejede WZ běžte --:fšici:-- do háje...
spolehlivost blížíci se 100% je asi taková spolehlivost 99% že, no, a při 365 dnech to máme 3,65 dne výpadku za rok no řekl bych že sprostě lžete, vyvozuji to z předpokladu že mám u vás stránky 5 dnů a už 2 jsou "mrtvé" + spousta webmasterů tvrdila že výpadky jsou neustálé tj. dostávám ůplně jiný obraz, pro mě je nyní spolehlivost na úrovni 60% a to je ubohé pro ostatní je to možná víc % možná zažily víc "světlých" dnů....
hehe, zažili, nee zažily:)
jenze to neni moc "fer" vuci tem, kdo tu zustanou
mas sice recht, ale chtelo by to "varovat" jen new usery, ne?
to vim, že www.webzdarma.cz jede, přece by si neschazovali vlastní síť. Odpojej jenom naše stránky a dělají na nich údržbu. Bohužel je tam tolik stránek, že to trvá dlouho a dochází k častým kiksům. Kdo by nechtěl mít své stránky zdarma (50 MB) a s dobrou adresou, že? :o)
Nefunguje mi Index2:(((, vrací to stejný nesmysly, jako včera www.webzdarma.cz ,kua.
Ha co rikate na vcerejsi "Matrix" na webzdarma.cz?
JO když jsem to asi před dvouma týdnama tady říkal nevěřili jstemi a málem jste mi nadali. Můžete si můj příspěvek přečíst jmenuje se Amatéři.