prenos na ftp

Preji dobry den, mam nasledujici problem. Stranky na webzdarma mam jiz delsi dobu. Vcera jsem nektare z nich aktualizoval, ale kdyz jsem je prenesl zpatky na webzdarma, tak mely prenesene soubory (stranky)podstatne mensi velikost, nez odpovidajici soubory na mem harddisku. V prohlizeci, se pak stranky umistene na webzdarma vubec nezobrazuji. Jedine co se zobrazuje tak je rozcestnik (navigation bar) a reklamni prouzek. Proc mi nelze prenest na webzdarma obsah stranek?
Stranky, ktere jsem neaktualizoval se zobrazuji standartne. Soubory nejsou nijak velke, maximalne 19kB. Adresa stranek je: voda.webzdarma.cz.
Pomozte mi prosim nekdo. Pres noc jsem zoufale zkousel spoustu patrne nesmyslnych kroku a prohledaval diskusni forum, ale nic nepomohlo. Za odpoved dekuji.
Jakym zpusobem si stranky aktualizoval? Pres webovyho spravce souboru nebo pres FTP?
Pres FTP, win commander.
To bude nejspis nejakym firewallem nebo mozna lagujicim pripojenim.. zkus to jeste..
Dekuji za odpoved, ale zkousel jsem to nescetnekrat a nejde to. Firewall jsem vypnul.
Z harddisku prenesu soubor, ktery ma 18 983 kb na webzdarma, ve win com ve sloupci size se mi zobrazi 18 983kb, ale kdyz se odpojim a znovu naloguji, tak je u preneseneho souboru uvedeno pouze 3281kb a obdobne je tomu i u dalsich aktualizovanych souboru. Nevim jak je to mozne? Nevim ani, jestli je tato informace podstatna pro reseni mojeho problemu? Pokud Te jeste neco napadne, tak mi dej prosim vedet.
ahoj
zkus to ulozit pod jinym jmenem (treba test.htm)
podivam se na to
A nemas nahodou vycerpanou kvotu?
Dobra, diky. Udelam to zitra. Ted jiz nejsem na pocitaci, ktery standartne pouzivam.
Z 50 MB mam zaplnena pouze 4%.
Ahoj miro,
posilam blizsi specifikaci problemu, Trochu jsem se zdrzel, overoval jsem jeste nejake skutecnosti.

Ulozil jsem 1. stranku puvodne nazvanou index.htm, jako test1.htm (19kb). Pod nazvem test2.htm (88kb) se skryvá dalsí soubor. Po preneseni na webzdarma je velikost souboru podstatne nizsi test1 (3,3kb) a test2 (2,7kb). Pritom ve win commanderu vidim zretelne, jak jsou soubory prenaseny v cele sve velikosti. Pokud prenos nekolikrat zopakuji, tak se mi nekdy podari dosahnout toho, ze soubor na webzdarma ukazuje plnou velikost, ale v IExploreru se mi misto celych stranek zobrazuje jen reklama a rozcestnik. Pri opetovnem pripojeni na webzdarma je u souboru opet jen 3,3 a 2,7 kb. Uplne stejne probiha prenos souboru pomoci spravce souboru na www strankach webzdarma. Prenos jsem zkousel na trech pocitacich. Dva byly zcela nezavisle: jeden je pripojen prostrednictvim modemu a druhy prostrednictvim pevne linky. Nepouzival jsem zadne firewaly, ani jim podobne programy. Kvotu pameti nemam vycerpanu (zaplneno 4%). Problem vznikl behem tohoto tydne. Na webzdarma jsem tento tyden ukladal web znamymu a mel na nem jeden odkaz na me stranky, ktery chce navic zrusit, ale jeho web vykazuje stejne problemy jako muj. Byl snad odkaz kvalifikovan jako nepovolene propojovani webu, jak je uvedeno v podminkach, a je to pricinou zminenych problemu? Myslim, ze asi ne, ale nic smysluplneho, co by mohlo tyto problemy zpusobit me nenapada.
S duverou Jirka


mira (admin) napsal:
>
> ahoj
> zkus to ulozit pod jinym jmenem (treba test.htm)
> podivam se na to
No neviem, či to nejako môže pomôcť, ale ja mám problém troška iného rázu...
Total Commanderom sa prihlasujem na moju stranocku... a stale mi vyhodi hlášku 425. Dokonca som už skushal rozne spôsoby zadávania hostname... len wz.cz, msg.borec.cz@wz.cz, aj len msg.borec.cz.... stále to isté... pozerám sa na prázdne okno!
Expláčom to robí to isté! Je niečo asi s FTP!
// Ale cez web rohranie mi ide vše OKa!

----------
Connect to: (03.08.2003 12:01:37 PM)
hostname=msg.borec.cz
username=msg.borec.cz
startdir=
msg.borec.cz=212.71.128.29
220 ftp.webzdarma.cz server ready
USER msg.borec.cz
331 Password required for msg.borec.cz.
PASS *
230-Access granted for msg.borec.cz.
Last login on 2003-08-03 12:01:22 from gateway.antik.sk.
230 Quotas: using 1896.00 of 50000 KB (3.79% used)
SYST
215 UNIX Type: L8
FEAT
211-Features:
MDTM
REST STREAM
SIZE
AUTH TLS
PBSZ
PROT
211 End
Connect ok!
PWD
257 "/" is current directory.
Get directory
TYPE A
200 Type set to A
PORT 172,16,97,128,7,22
200 PORT command successful
LIST
425 Unable to build data connection: Network is unreachable
Tak je to firewallem nebo proxy serverem .. zkus Passive mode (misto PORT zkus PASV)
Tak jiz jsem to vyresil. Pri aktualizaci jsem mel po otevreni ve frontpage vice reklamnich banneru (jeden starsiho formatu), drive mi to nedelalo. Kdyz jsem je smazal a nechal jen jeden, tak mi prenos pres ftp zacal fungovat bezproblemove.
Aktualizace je ted opet bezproblemova, bannery se mi nemnozi.
Davam k dobru, mozna se nekdo se stejnym problemem jako ja setka.
Dekuji vsem, kteri se mi snazili pomoci, predevsi Mirovi a Sojkovcovi.
Jirka