Vymazání firemních stránek

Prosím o odpověd proč byli vymazány naše firemní stránky na adrese http://kamenhudcice.wz.cz.Stránky fungovali asi 1,5měsíce a bylo na ně přes 300 přístupů.Děkuju za odpovědˇ.
Martin Šlambor
protoze tam nebyl pristup pres 2 mesice
14 dni pred smazanim byly stranky zablokovany a mels jste moznost je behem te doby odblokovat
14 dni pred zablokovanim byl odeslan na vasi adresu email s varovanim

tot vse

Tak Vaše odpověˇje absolutně nepravdivá.Teďˇje otázka jestli náhodou a nebo úmyslně.Budˇnevíte co píšete anebo úmyslně lžete.Ve Vaší odpovědi mi píšete,že na stránkách nebyl dva měsíce přístup.Podivné.Stránky totiž fungovali možná tak ty dva měsíce a bylo na nich přes 300 přístupů.Já sám osobně,protože to byli stránky firemní jsem byl na nich denně.A taky naši zákazníci.
Takže mi prosím vysvětlete jak jste mohl příjít na Vaši odpověd.
Pokuď něco lidem nabízíte a nejste schopni to splnit tak to prosím nedělejte.Nedělejte z lidí blázny.Nijak jinak to nazvat nedokážu.Vy snad víte o jinem důvodu proč jste naše firemní ,a podotýkám fungující a né jak Vy tvrdíte bez přístupu stránky vymazali.To by mě fakt zajímalo.
Děkuju za odpovědˇ Ing.Marián Piško 602 160 380
P.SJá se nemusím schovávat za e-maily a na kontakty bez tel.spojení.Takže mi klidně zavolejte.Rád si s Vámi promluvím.
A pan Šlambor je sw technik který se o chod stránek staral.
Byl na tech strankach reklamni banner WZ? Zkrze nej se totiz pocitaj pristupy...
vazeny pane,
odpovim jen na vecne pripominky, urazky vracet nebudu

rozhodujici jsou udaje v databazi: imp_lastview: 2003-04-22 16:02:29
(posledni zobrazeny banner)

prectete si prosim podminky, se kterymi jste souhlasil pri registraci

s pozdravem
Hehe, hlavně že se pan ing. tak pěkně rozčiluje.... A reklamu tam nema.... :)))