souhlasim s KISSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Víte vůbec že slavík je nejtluščí z naší třídy? Admin s nim kamarádí jen proto, že ho ještě neviděl, jinak by totiš omdlel.
ani ted kriss nelze :-)))))
Když mi dáte svůj e-mail tak vám pošlu jeho fotku. Stojí to za to.
lUKASIK MNE smsbombinguje z INFO@HARRY-POTTER.EUWEB.CZ
<hr>lukasik se umi ale pretvarovt!!!!!!!!!!!!!!!!!<hr>
Lukasik(tel - 723472772) mi posila takoveto sms:Tos prehnal to cislo na WZ diskuzy!!Lukasik
Pánove, nechcete si to jít vyříkat před školu?
Lukasik je SVIŇĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No nic tahle dizkuje je o nicem... klidne si tu vymejslejte co chcete, ale tak vypovida to max. o vasi inteligentci... ktera imho neni moc vysoka... a ja se k tomuto threadu uz nebudu moc vyjadrovat, proste hesla sou v MD5 admin vam to tu rika... ale ne, vy si furt myslite ze ne... tak si to myslete, je to vase vec...
Lukasik
REPETE!!!PoKRACOVAT!!!!!zacina me to tu docela bavit :)) piste este neco takovyhleho hezkyho :-)) co je to ten sms bomber??????Docela byme to bavilo :-)) mam taky jednoho kamarada, co mi dela legracky,luki jak se to dela :))) je to nejakej online program?
Kref :-) Jenom se tu hadejte, ja fim svy a myslim, ze se tu akorat ztrapnujete...
Já neznám nikoho z vás, ale věřím Mirovi, že všechna hesla jsou MD5kou. BTW: Tak mě napadá, že když se má heslo zakódované MD5 a generátor náhodných znaků, tak se ho dá zjistit, že jo?
Jo, ale je na to hodne moznosti, tagze to chvilku trva (tusim 16^32)....
Ahoj všem, připojuji se tímto s prosbou, zda by bylo možné, aby na serveru bylo možno spouštět asp scripty... Četl jsem, že pokud bude dostatek zájemců, asp bude fungovat... :-) Tak tedy prosím.... Díky.
1) Ehm, to si chtel fakt napsat sem???
2) ASP NEBUDE!
Eh, jak chces na linux a s apache rozchodit ASP??????????????????
Leps & spol: Kecejte si co chcete, admin se vyjadril ja taky... to od nas vse...
Tak mi Lukášík zase vyhrožuje že mi dá taky SMS bombing.Už se těšim.Škoda že mám zakázaný SMS z netu ;-)
Tak si mislim že Lukášíkovi docházej slova.
jiri - Z-), Kriss, Leps & mozna dalsi, jestli sem nekoho prehlid - Nechte tech svejch kecu, stejne si nepomuzete...
Tak co Lukášíku. Už si zhubnul???
>>Tak si mislim že Lukášíkovi docházej slova.
Jen vypovida o tve inteligenci a hlavně češtině... napsal mislím... prosímtě radši už nepiš
Ty byt cech ze ty nepsat cerky a hacky ???