!!!!!-- NECO o ADMINOVY --!!!!!

2Andrew: Proč by si měli jít na mě, když je baví kecat :->

2Leps: Běž ukazovat svojí nízkou inteligenci někam jinam, kde to budou žrát...
Tak se mi zdá že si tu někdo myslí že jsme jedna osoba.Tak aby bylo jasno
Kriss, lepsak a hubik jsme tři osoby.Chodíme s Lukášíkem do třídy.A vy asi o Lukášíkovi víte velký kulový.
Nicméňě řiká se moudřejší ustoupí, takže ustupuju.Vim že sme od začátku neměli šanci, ale chtěli sme vám říct pravdu.
Jak tak koukám ste se aspoň trochu pobavili. Jo lukasenko ten index mám opravenej a hesla změněný. Na webzdarma mám naštěstí asi 10 stránek, takže než všechny najdeš a vymažeš, ti zabere trochu času

:- P
Konecne neco inteligentniho.... A aby bylo uplne jasno, ja Lukasika znam a vim o cele veci vic nez vy tri a mozna i vic nez vsichni ostatni (krome Lukasika samozrejme :-) ) a proste to neni tag jag ste napsali.....
>>4Admin: zrušil bych stránky bulanci.aktualne.cz a smsbrana.euweb.cz neboť porušují podmínky.
Souhlasim:)

>> Btw: ty žiješ, nějak jsem Tě nepotkal v jinejch threadech. Jo chtěl jsem se zeptet. To číslo co uved Adam Hrebacka je jeho? Že bych mu ukázal co to je takovej smsbombing, aby si to užil. :-)

No posledni dobou neni moc cas...:o). Jinak je to opravdu jeho cislo... Tak si ho muzes uzit:). i ve zbytku s tebou souhlasim:))

>>Autor: Lukasik (hubik.wz.cz)
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

>>jiste to najdete i na teto strance.co k tomu dodat?????????????????????
Co k tomu dodat? Snad jen ze nepoznas ironii od pravdy:-D))). A ze neumis nic z PHP a z PC protoze jinak bys vedel ze MD5 nelze rozdkodovat!! Resp lze ale velice slozite a byl by to proces na desitky hodin a mnohem vice na sakra vykonem kompu

>>Lituji Tě, jestli máš takový spolužáky.
No a co ja mam delat? S tim nic nenadelam:((((.

>>Kriss, lepsak a hubik jsme tři osoby.Chodíme s Lukášíkem do třídy.A vy asi o Lukášíkovi víte velký kulový.

Ano, sou to 3 osoby abych nejak trocha pribiliz situaci vsechny 3 osoby [no, jen 2:))] ode mne kopirujou co muzou, 3ti alespon nekopiruje hubik, ale jeho stranky... "radost pohledet:)" vicemene tento boj zacal co jsem videlal nejakou korunu na reklamne na strankach... vsichni zacali delat stranky pro penize... ale neslo jim to, tak proste obslehli to co jsem vymyslel... No a asi duvod ze mi zavidej ze umim programovat ci nevim proc, tak proste todle vymysleli... pritom hack byl uplne jednoduchy a mira v nem absolutne nema prsty:))). Takze tady je opravdu videt vase inteligence a jak lehce se nechate nachytat...

>>Vim že sme od začátku neměli šanci, ale chtěli sme vám říct pravdu.

jj, vase inteligence se ukazala ja bejt vama tak se asi pujdu nekam zahrabat^____________^.

>>naštěstí asi 10 stránek, takže než všechny najdeš a vymažeš, ti zabere trochu času

Rekl bych ze je to otazka par minut nez to vyhrabu vim tvuj mail a vse bude registrovany na nej => staci si vytahnou stranky ktere jsou na tvuj mail a hned mam vsechny:)))))).
>>>>>>jiste to najdete i na teto strance.co k tomu dodat?????????????????????
>>Co k tomu dodat? Snad jen ze nepoznas ironii od pravdy:-D))). A ze neumis nic z PHP a z PC protoze jinak bys vedel ze MD5 nelze rozdkodovat!! Resp lze ale velice slozite a byl by to proces na desitky hodin a mnohem vice na sakra vykonem kompu

MD5 nelze rozkodovat vubec, ale lze ziskat ekvivalent, gde je MD5 soucet shodny a tim padem funguje taky jako heslo :-)

>>>>naštěstí asi 10 stránek, takže než všechny najdeš a vymažeš, ti zabere trochu času
>>Rekl bych ze je to otazka par minut nez to vyhrabu vim tvuj mail a vse bude registrovany na nej => staci si vytahnou stranky ktere jsou na tvuj mail a hned mam vsechny:)))))).

Nebo staci pustit grepa na logy kam se pristupuje pres FTP ze stejny IP jako na jednech strankach a ani nemusis mit fsude stejnej mejl :-))))
Kdybys typoval posloupnost znaku neco jako brutal atack na FTP tak by to teoreticky slo... ze proste budes typovat A, B, C, .... AA, AB, AC, ... AAA
atd, ale cim delsi heslo tim samozrjme tezssi.... a musela by to bejt kurna vykona kraksna... i kdyz mozna se pletu, ale je to imho jedina moznost jak by to slo rozlustit
MD5 soucet je >>>vzdy<<< 128-mi bitovy (snad si to pamatuju dobre :-) ), tagze jednoduse pocet moznosti je omezenej, ale moznosti hesel sou neomezeny (pokud je neomezena dylka)....
eh, ja mel zato ze md5 je 32 bitove;-)).
Ne-e, MD5 je 32-mistny hexadecimalni cislo, TJ 128-bitovy :-)))
BTW mas 18446744073709551616^2 moznosti na hesla :-)
Mas pekny Apach lukasiku dobra ochrana pocitace:-)
To vypada na tebe;-)). Rekl byc ze mam zabezpeceny PC dost... v apache nevim o zadne dire a firewall doufam ze mam konfiglej spravne:).

[Tue Feb 25 18:11:51 2003] [error] [client 217.21.114.135] Invalid method in request \x04\x01
[Tue Feb 25 18:12:14 2003] [error] [client 217.21.114.135] Invalid method in request \x05\x01
[Tue Feb 25 18:12:17 2003] [error] [client 217.21.114.135] File does not exist: c:/apache/htdocs//
[Tue Feb 25 18:45:17 2003] [error] [client 63.141.30.190] File does not exist: c:/apache/htdocs/scripts/..%5c%5c/winnt/system32/cmd.exe
[Tue Feb 25 20:08:34 2003] [error] [client 194.228.145.112] File does not exist: c:/apache/htdocs/!/php.gif
[Tue Feb 25 20:08:37 2003] [error] [client 194.228.145.112] File does not exist: c:/apache/htdocs/!/apache.gif
[Tue Feb 25 20:14:38 2003] [error] [client 194.228.145.112] user not found: /Private/
[Tue Feb 25 20:14:46 2003] [error] [client 194.228.145.112] user not found: /Private/
[Tue Feb 25 20:15:00 2003] [error] [client 194.228.145.112] user ty kéro not found: /Private/
[Tue Feb 25 20:18:29 2003] [error] [client 194.228.145.112] user ty kéro not found: /Private/
Vis kdo jsem?
Gdo jsi? :-)
Kamos Lukasika. Dnes koncim, az zas zejtra. Kdo se pise s K!!!!!!!!!!!!!!!!!
kamos a ani o nem nevim:o)))))))))).
Sbohem:-)
Jestli nevis tak si debil.
Cože seš?
Takže, pěkně od začátku. Lukasik je pěknej kretén a naprosto věřím Lepsovi, Krissovi a Hubikovi částečně proto, že je všechny částečně znám a protože znám slavíka moc dobře, atd. Ale k věci- Myslím, že lukasik ty stránky Hacknul nejen kvůli tomu, že mají podobnou lištu, ale také proto, že mají vyšší návštěvnost a i kvůli jiným osobním důvodům, které zde nebudu jmenovat. Také bych rád upozornil, že pokud se v bližší budoucnosti změní stránky Borg.wz.cz, stojí za tím také lukasik.

->The Root: Až se vám někdy něco stane se stránkou (to není výhružka), nebudete zrovna pořádat osalvy jak na Silvestra.

->To ostatní:Kriss & Hubik jen hájí Lepse, což je vzhledem k Lukasikově velikosti (myslím do šíře, jak již naznačil Kriss:-)) a jeho touze po penězích.

Ty zprávy, že lukasik prodává stránku potr.wz.cz jsou pravdivé.

Toť vše, KGB.
KGB: Až bude někdy někoho zajímat tvuj názor, tak se to včas dozvíš.
<HTML>Lukasiku, muzes prosim pro vsechny dostatecne srozumitelne napsat, ze jsem ti zadne heslo nedaval a pokud mozno i zpusob, jakym jsi se dostal k tomu uctu, aby bylo jasne, ze to neni chybou na nasi strane ?

Diky</HTML>
2KGB Az mi negdo hackne stranky, dostanu si je zpet, neptej se jak, proste to udelam, gdyz mi o to pude...
Jen tak pro zajimavost LUKASIK mi hacknul 2 weby potr.wz.cz a games.webz.cz a na weby jsem mel jina hesla!!!! a jeste E-MAIL leps@centrum.cz na ktery jsem mel stejne helo jako na potr.wz.cz!!!!!!!!!!!!!!
Takze prosim o vysvetleni!!
smsbomber.wz.cz nedodrzuje podminky, vzhledem k tomu, ze uz me pjekne seres tag te praskam :-)
Tak at mate klid a at vite jak jste se vsichni strapnili a jaky jste volove:-D)).

Vicemene kdyz si nekdo da na mail stejne heslo jako ma jmenoprijmeni tak neni divu ze neni problem hacknout e-mail a jakmile se hackne e-mail neni problem hacknout web kdyz je napsanej na tento mail => admin ya to opravdu nemuze a tak vase inteligentce a najivnost... radsi nebudu komentovat:)). Tot vse ode mne:))).