!!!!!-- NECO o ADMINOVY --!!!!!

souhlasim s KISSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Víte vůbec že slavík je nejtluščí z naší třídy? Admin s nim kamarádí jen proto, že ho ještě neviděl, jinak by totiš omdlel.
ani ted kriss nelze :-)))))
Když mi dáte svůj e-mail tak vám pošlu jeho fotku. Stojí to za to.
lUKASIK MNE smsbombinguje z INFO@HARRY-POTTER.EUWEB.CZ
<hr>lukasik se umi ale pretvarovt!!!!!!!!!!!!!!!!!<hr>
Lukasik(tel - 723472772) mi posila takoveto sms:Tos prehnal to cislo na WZ diskuzy!!Lukasik
Pánove, nechcete si to jít vyříkat před školu?
klidne, HROBE!!!!!!!!!!
Lukasik je SVIŇĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No nic tahle dizkuje je o nicem... klidne si tu vymejslejte co chcete, ale tak vypovida to max. o vasi inteligentci... ktera imho neni moc vysoka... a ja se k tomuto threadu uz nebudu moc vyjadrovat, proste hesla sou v MD5 admin vam to tu rika... ale ne, vy si furt myslite ze ne... tak si to myslete, je to vase vec...

Lukasik
REPETE!!!PoKRACOVAT!!!!!zacina me to tu docela bavit :)) piste este neco takovyhleho hezkyho :-)) co je to ten sms bomber??????Docela byme to bavilo :-)) mam taky jednoho kamarada, co mi dela legracky,luki jak se to dela :))) je to nejakej online program?
Kref :-) Jenom se tu hadejte, ja fim svy a myslim, ze se tu akorat ztrapnujete...
Já neznám nikoho z vás, ale věřím Mirovi, že všechna hesla jsou MD5kou. BTW: Tak mě napadá, že když se má heslo zakódované MD5 a generátor náhodných znaků, tak se ho dá zjistit, že jo?
Jo, ale je na to hodne moznosti, tagze to chvilku trva (tusim 16^32)....
Ahoj všem, připojuji se tímto s prosbou, zda by bylo možné, aby na serveru bylo možno spouštět asp scripty... Četl jsem, že pokud bude dostatek zájemců, asp bude fungovat... :-) Tak tedy prosím.... Díky.
1) Ehm, to si chtel fakt napsat sem???
2) ASP NEBUDE!
Eh, jak chces na linux a s apache rozchodit ASP??????????????????
Leps & spol: Kecejte si co chcete, admin se vyjadril ja taky... to od nas vse...
Sklapni Lukášíku!
Tak mi Lukášík zase vyhrožuje že mi dá taky SMS bombing.Už se těšim.Škoda že mám zakázaný SMS z netu ;-)
Tak si mislim že Lukášíkovi docházej slova.
jiri - Z-), Kriss, Leps & mozna dalsi, jestli sem nekoho prehlid - Nechte tech svejch kecu, stejne si nepomuzete...
Tak co Lukášíku. Už si zhubnul???
>>Tak si mislim že Lukášíkovi docházej slova.
Jen vypovida o tve inteligenci a hlavně češtině... napsal mislím... prosímtě radši už nepiš
Ty byt cech ze ty nepsat cerky a hacky ???