několika násobná reklama

Dobrý den, mohu Vás požádat o pomoc? Na stránkách formule.unas.cz (stránky jsou v počátcích, nezalekněte se úvodní stránky:-) se mi nedaří odbourat reklamu. Mám ji nastavenou na hlavní a dál by nemělo být nic (klidně dám dole na všech stránkách). Ale na všech stránkách je reklama nahoře (2-3x) a dole 1x. Zkusil jsem nahrát znova vybrané soubory, kde by reklama neměla být, ale bohužel je. Reklama mi nevadí, ale raději bych ji umístil jen dole. Je nepříjemné stálé rolování při načtení nové stránky. Děkuji za info (či odstranění) a mějte se fajn. H
Kod reklamy musis rucne ze vsech souboru odstranit a pak je vsechny znova nahrat na server
díky za info, ale to jsem přesně dělala. A je tam stále, cookies jsem dal odstranit...
Tak sleduji tohle forum a jedno velke tema je asi REKLAMA v souborech.

Muze me nekdo poradit jaky je účinný postup abych umystil reklamu na takove místo jake si uživatel vybere. A ne do všech souboru. Jsem chopen dát reklamu nahoru i dolu, ale v menu a všech souborech je to celkem drsny.

Mit reklamu v MENU, HLAVE a PATE STRANEK je docela šílený.

Postupy jako vymazani a prehrani me nějak nezafungovali. Docela bych uvítal i třeba reakci ADMiN uživatele, a jeho radu.

Škoda že kvalitne vypadající hosting dělá takovouhle věc. I když reklama je reklama.
psát umis tak si vyskousej jesdtli taky umis cist viz http://www.webzdarma.cz/pp.html?3#1
a taky http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
ukazka :


Jak ovlivnit počet a umístění reklamních proužků (bannerů) ?
Toto nastavení se provádí v administrátorském rozhraní na www.webzdarma.cz/admin/.
Následuje popis systému reklamy:

Reklamní proužek se vkládá standardně (pokud si uživatel nenastaví jinak) na všechny stránky dolů. Pokud Vám toto umístění vyhovuje, není třeba nastavení nijak měnit. Můžete ale ovlivnit jeho přesné umístění vložením značky <!--WZ-REKLAMA-1.0--> (nebo <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> pokud by Vám vadilo, že standardní verze není validní podle XHTML Strict) tak, aby se reklama zobrazovala na všech stránkách dole.

V případě, že si přejete mít na svých stránkách pouze jeden námi vkládaný reklamní banner, je podmínkou, aby byl umístěn na úvodní stránce nahoře. Pokud nepoužíváte rámečky (tzv. frames), stačí v administrátorském rozhraní nastavit "Nahoře - na jedné stránce". A opět jej lze přesně umístit pomocí značky <!--WZ-REKLAMA-1.0-->. Úvodní stránkou je myšlen soubor index.html, index.htm, index.php nebo index.php3.

Trochu složitější situace nastává v případě, když úvodní stránka obsahuje definici rámečků. Lze ji vyřešit dvěma způsoby:


a.) vytvoříte si uvodní stránku bez rámečků (i tato stránka musí mít nějaký obsah - tedy ne pouze "Vstupte"), na kterou si nastavíte zobrazování reklamy nahoře a teprve další stránka bude obsahovat rámečky
b.) pokud chcete již úvodní stránku s rámečky, tak musíte v administraci zadat "Ano - používám rámce" a pak správně vyplnit položku "Jméno hlavního rámce". Zde se jedná o jméno souboru, ve kterém je uložen hlavní rámeček.