Proč?

Nemůžu se dostat na stránky naší kapely http://www.kocko.euweb.cz z důvodu:"Přístup nebyl povolen, protože stránka nevykazovala přístup déle než 2 měsíce" Co je to za nesmysl? Každý den mají v průměru patnáct přístupů!
Takže - proč?
Díky za odpověď.
Zřejmě tam nebyla reklama. Ta totiž působí jako počítadlo webzadrma. No a podle nich pocitadlo 2 mesice chrapalo a stranky pak fuc.

Tomík.
Ještě dodatek. Nevím jestli tomu tak je.
Reklama je grafický prvek, který se načítá samostatně. Takže HTTP klienty a roboty se nepočítají. Což bych řek o těch 15 přístupech - jsou to asi roboti z vyhledávačů.
Tomik: 15 pristupu robotu za den? To tezko, ja mam jenom tak maximalne 5 - 10 pristupu mesicne zpusobenych indexovacimi roboty..
Tak tomu už vůbec nerozumím. Reklamu snad má nastarosti webzdarma, či ne? No, hlavně by mě zajímalo co teď s tím...
Zaregistrovat stránku znovu a nahrát tam stránky. Nevím jestli adresa je už volná. Na index stránu dat reklamu a snažit se sám aspoň 1 měsičně otevřít stránku s reklamou.

Tomík.


2Sojkovec: 10 měsíčně? Platit to může. Na mé stránky se však dostanou takové blbosti, že to za prohlížeč nedá považovat. Nevím kolik toho je, protože jakmile na něco takového přijdu, tak mu zablokuji přístup, aby to nezatěžovalo moje počítadlo s upozorněním na mobil, a statistiku.
:o)