vysvětlení

Dobrý den,
prosím o vysvětlení - cituji:
"je zakázáno - využívat poskytnutý prostor jako uložiště pro soubory, pokud k nim nevede odkaz ze stránek a odkazovat se na ně z jiného serveru".
Není mi jasná formulace "pokud k nim nevede odkaz ze stránek" - je tím myšleno ze stránek prezentace, jenž je umístěna na webzdarma nebo to může být prezentace, která je někde jinde? Proč se ptám - na účtu www.nejenpneu.prodejce.cz (umístěn na wz) mám dva formuláře v php, na které mám odkaz ze svých primárních stránek umístěných na www.nejenpneu.cz. Před několika dny mi došel email z wz, že na mém účtě (u wz) není žádná aktivita, tudíž bude tento smazán. Ptám se proč, když jsou tyto dva formuláře poměrně hojně využívány?

s pozdravem David Lang
treba tam nejni reklama....
Reklama je umístěna v dolní části obou formulářů. Taktéž jsem na www.nejenpneu.prodejce.cz uložil soubor index.htm, kde je opět reklama a odkaz na www.nejenpneu.cz.
nejsem si uplne jistej jestli je tohle povoleny..
Pokud oba weby nedají dohromady víc jak 50MB, tak to nelze považovat ani za obcházení maximální možné velikosti webu.
Když máš vlastní doménu tak proč nemáš formulář na svých stránkách a jestli tam nemáš podporu PHP tak zkus přejit na www.pipni.cz.
Myslím si, že odkaz ze stránek musí být ze stránek na WZ, protože: "odkazovat se na ně z jiného serveru". A ty myslím odkazuješ z jiného serveru, ne?