Co je legální a co nelegální ?

Možná,že je to zbytečný zakládat tuhle místnost. Fakt je ten,že o jednu navíc snad tolik vadit nebude......Problém je tedy takovej.Admini smazávaj stránky,protože na nich jsou nelegální věci v podobě MP3,her,textu a nedejbože i obrázků .(Mám jich na stránce dost a jestli jsou nelegální tak nevím....) No a vtom to je! Jak může normální člověk poznat to,co nemá aoutorské práva? Admin (nic ve zlým) stránky raději smaže a mám po vydřené práci! A fakt nevím,jestli admin nebo kdokoliv,kdo to umí by se kouknul na nějaký stránku a řekl dotyčnýmu,co je tam nelegální.A už vůbec,jestli by se kouknul na moje stránku.Prostě a jednoduše si myslím,že proti tomuhle jsme asi bezbraní.A ještě jednou se ptám...Jak na to můžem sakra přijít,případně tomu zabránit?
blbe...
Hej co je? Trochu jsi mě překvapil....Většinou od tebe vidím příznivější odpovědi! Já se jenom ptám! Co já za to mohu,že nejsem takovej maser jako ty? určitě si myslíš,že si něco velkýho a já jen malej příživník,kterej nic neumí.Fakt dík za tvojí povzbuzující odpověď!
Ja to nemyslim zle.. Tomu se da fakt BLBE branit, kdyz kdokoliv muze zacit prudit, ze na WZ jsou nejaky nelegalni materialy, co pak adminum zbejva?
... mazat a mazat nebo se na cele wz vyflaknout a jit domu...
> Co já za to mohu,že nejsem takovej maser jako ty?
A kdo tohle tvrdi? Vzdyt ja jsem jen pouhy zacatecnik....
Kuchvak má pravdu. Jak admin asi pozná, zda mp3 nějaký například mexický hudební skupiny volně šiřitelná či ne? Mělo by zda platit něco jako presumpce neviny. U čeho není možno určit jasnou nelegalitu, nehť je považováno za legální.
No ale na druhou stranu má admin určitě moře času aby to mohl zjišťovat..
Jakub: Jiste presumpce neviny.. a co takhle presumpce viny... (tak to totiz asi bude v realu), samozrejme ze radeji prvni moznost, ale jinak souhlas
Promiň,fakt mi to promiň.Mně se to zdálo nějaký divný,že právě ty by jsi to řekl,ale co bylo tam blbe...co jsem si z toho mohl vyvodit že? Takže sorry,jo a s tím maserem jsem to napsal ve zlosti,což samozřejmě neříkám,že nejsi.ba naopak,ja si myslím,že seš fakt dobrej takže se teda omlouvám :))

Co se týče ostatního.....Víte,s mp3 jsem to teda nechal být a dám tam nějaký moje kyksy.Ovšem nevím co s obrázky.Napsat adminovy,aby se mi tam koukl....No,nevím....Myslím,že by se na mě.......
S obrazkama by nemely bejt problemy, pokud to ovsem nejsou booklety, ale kdyz nebudou ve velkym mnozstvi....
A jen tak pro informaci....Co jsou to booklety? A co třeba když si zkopčím nějakej obrázek,kde je napsaný třeba adresa toho serveru a já ten nápis přemažu v fotoshopu a napíšu tam něco svýho? Třeba jako u Charlieho Andílků na mý stránce.....
BTW:
Připravuje se zákon, že admini hostingových serverů nebudou právně zodpovídat za legálnost obsahu (zodpovídat bude webmaster)

Jenže kdo ví, jak to nakonec bude...
To by asi pro webmastery nebylo to pravé ořechové!
Právě že jo dával by sis na stránky mp3 jaké bys chtěl předpokládám že legálně a admin by ti to nemazal protože by k tomu neměl žádný důvud a ušetřil by si práci.
No jo,ale pak by to bylo všechno na tebe! Fakt je ten,že pochybuju o tom,že sem přišli nějací právníci atp.Ovšem je lepší,když na to někdo dohlíží ne?
A co kdybych si třeba dal na stránku něco,co je na score cd? Chápete ne?
To by bylo taky nelegální?
A co by potom administrátoři vlastně dělali? Pokud jim teď většinu času zabere kontrola a šmírování uživatelů, tak potom by buďto museli začít opravdu pracovat a nebo by nedělali opravdu už nic.
Ale když máš odpovědnost sám za sebe má to tu výhodu že si můžeš dělat "co chceš".
No možná si můžeš dělat co chceš,ale když si to tak vezmeš musel bys dělat všechno sám a zodpovídat za všechno sám :o)

Jo a víte teda jestli by bylo legální dát na stránku něco ze CD-score?

A jestli by bylo legální dát na stránku jedno neznámý 20 megový vidou ve formátu MPEG ? Prosím odpovězte :)))
No vidíš bejt ten zákon taxe na to vůbec nemusíš ptát :-]
To je pravda,ale teď ten zákon není a já nestojím o vymazání :)) Ví to teda někdo?
no pokud v tom videu nebude p-čko a budemít inteligentní název a nebude provokovat prílišným počtem stažení tak si toho nikdo z ademinů nemusí všimnout
No nevím....Už kvůli velikosti....Já jenom nevím,jestli ho tam mám dát,aby hrálo na stránce (jestli to teda jde :o) Nebo jestli to mám udělat tak,aby ho lidi stahovali.Ovšem už jen proto,že je jenom jedno :)) A co Admin? Ten by tohle přeci mohl vědět. Já vím,pravidla jsou pravidla :-) Ale tohle by byla taková vyjímka ne? No,asi ne.....
Jestli to dáš na stažení nebo jestli to budeš přehrávat na stránkách je úplně jedno pač se to stáhne tak nebo tak..