2.10. mi byla doručena zpráva o zrušení mého webu bez předchozího varování s oddůvodněním na pravidla - "skladiště". Uznávám, že část souborů skutečně skladištěm bylo, ale to dle pravidel důvodem ke zrušení není (je tam jenom v bodě 5 pravidlo o reklamě). Čert vem soubory, ty většinou člověk na disku má. Problém je s databází, provádět backup po každé operaci v databázi je těžko myslitelné. Takže část dat je pryč, což mě dost mrzí (a nejen mě). Chápu, že se jedná o freeweb, ale dát hlášku dopředu (a tím možnost zazálohovat data) by byla fér.
JO taky mam ten pocit, pokud nenajdu funkcni zalohu MySQL prijdu o pulrocni praci:-(((
tak mě pro změnu žádná upozorňovací zpráva zaslána nebyla.. prostě mi zrušili celej účet a nazdar.. a teď, když sem se zaregistroval znova, tak mi to i přes jiný nastavení vkládá reklamu na všechyn stránky.. jak tomu mám rozumět?
Jo me se to taky stalo(vojtas.webzdarma.cz). A soubory jsem zazalohovane nemel.Respektive mel ale na spatnem disku ktery se odporoucel. holt kdyz se dari taxe dari...No nic konecne me toto aspon prinutilo k tomu zacit pouzivat nefreeweb prostor ktery uz nejaky patek u mistralu/chella mam.