Mám rád webzdarma a na tento web umísťuji svým kamarádům apod. denně několik domén ... tedy v poslední době bych takto rád učinil, a toto se mi nedaří ....
Udělám registraci, proběhne úspěšně / stahnu email a v jeho textu kliknu na html kód (odkaz)
asi i vím proč mi tato chyba skáče a jsem příliš nervní, protože ve chvílích, kdy to nefunguje a kdy skáčou chybové hlášky, bych rád někomu pěkně šlápnul do úsměvu a pokud to takto nadálku nejde, pak fackuju sebe sám! Chytá mě záchvat vzteku a jsem schopen se hodinu mlátit a vztekat nad tímto problémem!
N EEEEE!
Já prostě chci ! a chci ! a budu ! mít otevřených na jedné IP adrese a v jedné chvíli ! třeba 15-20 oken s registracemi (tedy současně v jeden den a z jedné IP adresy zadaných třeba 15-20 registrací na weby zdarma !) A pokud toto nepůjde, no pak určitě přeteče jednoho dne pohár mé trpělivosti a půjdu si vyrvat vzteky z hlavy vlasy nebo udělám něco dalšího podobného .... ten vztek, který ve mě v tu chvíli vře, je fakt silnější než já !
Poraďte co dělat? Ne s mým vztekem, ale se systémem WebZdarma, aby mi povolil z jedné IP adresy denně registrovat třeba 30 domén zdarma! Jde mi klidně o miniprostory, stačí mi v podstatě 30 domén, kdy na každé bude natažen jediný php dokument (index.php) ... je to přece jednoduché, ne? Jiný web než webzdarma neumožňuje podporu php ... a já sháním takové místo, kde mě bude fungovat na ftpku jediný souborek: "index.php"
Tak už se proboha polepšete, ať netrpím jak to zvíře! Ty rány a rozbité skoro zmasakrované tváře opravdu hodně bolí!
Díky za pochopení
Jo a jinak už se sem na toto místo nebudu vracet, protože vím, že jsem ulítnul a svůj vztek rozbalil na nepravém místě, za to se stydím a vím že ... je to úlet, ale nějak se to ventilovat musí! Je to veliká bolest, kterou si sám pro svůj vztek přivádím, věřte mi to!