problémy při registraci na Webzdarma

Mám rád webzdarma a na tento web umísťuji svým kamarádům apod. denně několik domén ... tedy v poslední době bych takto rád učinil, a toto se mi nedaří ....
Udělám registraci, proběhne úspěšně / stahnu email a v jeho textu kliknu na html kód (odkaz)
asi i vím proč mi tato chyba skáče a jsem příliš nervní, protože ve chvílích, kdy to nefunguje a kdy skáčou chybové hlášky, bych rád někomu pěkně šlápnul do úsměvu a pokud to takto nadálku nejde, pak fackuju sebe sám! Chytá mě záchvat vzteku a jsem schopen se hodinu mlátit a vztekat nad tímto problémem!

N EEEEE!
Já prostě chci ! a chci ! a budu ! mít otevřených na jedné IP adrese a v jedné chvíli ! třeba 15-20 oken s registracemi (tedy současně v jeden den a z jedné IP adresy zadaných třeba 15-20 registrací na weby zdarma !) A pokud toto nepůjde, no pak určitě přeteče jednoho dne pohár mé trpělivosti a půjdu si vyrvat vzteky z hlavy vlasy nebo udělám něco dalšího podobného .... ten vztek, který ve mě v tu chvíli vře, je fakt silnější než já !

Poraďte co dělat? Ne s mým vztekem, ale se systémem WebZdarma, aby mi povolil z jedné IP adresy denně registrovat třeba 30 domén zdarma! Jde mi klidně o miniprostory, stačí mi v podstatě 30 domén, kdy na každé bude natažen jediný php dokument (index.php) ... je to přece jednoduché, ne? Jiný web než webzdarma neumožňuje podporu php ... a já sháním takové místo, kde mě bude fungovat na ftpku jediný souborek: "index.php"

Tak už se proboha polepšete, ať netrpím jak to zvíře! Ty rány a rozbité skoro zmasakrované tváře opravdu hodně bolí!

Díky za pochopení

Jo a jinak už se sem na toto místo nebudu vracet, protože vím, že jsem ulítnul a svůj vztek rozbalil na nepravém místě, za to se stydím a vím že ... je to úlet, ale nějak se to ventilovat musí! Je to veliká bolest, kterou si sám pro svůj vztek přivádím, věřte mi to!
lol
Prejdi jinam, nebudes trpet, az se to vsechno sesype...
Pepas: hele pár kamarádů v bílých hábitech ti dá zdarma krásnou bílou košilu nechceš ? :-]]