Otázka. Mp3 jako hudba do pozadi?

Ahojky. precetla jsem si, ze: ...je zakázáno používat server pro skladování nelegálního obsahu (tj. i MP3
souborů bez patřičných práv... Zajimalo by me, kdyz mam mp3 stazenou z netu, jestli ji muzu na svoje stránky pouzit jako do pozadi? diky za odpoved
Ne, protože je to zločin proti lidskosti!

Není nic otravnějšího, než hudba v pozadí, která nejde nijak ovládat(nehledě na dobu stahování)
> která nejde nijak ovládat - Proto přece bůh/bill vynalez tlačítko stop..

Hudbu na pozadí v mp3 použít můžeš ale jen pokud tu mp3 máš legálně což je na dlouhé povídání..
> Proto přece bůh/bill vynalez tlačítko stop..

Aha a kde ho najdu?!

Tlačítko STOP v IE pouze zaství načítání. Pokud je ale ta hudba natáhlá, klidně se začne přehrávat.

Ono je příjemné, když se vám o půlnoci z repráků vyvalí nějaký šílený skřekot, tím hůře, když je puštěný i subwoofer...
ja mam na klavesnici tlacitko "Mute" pro tyhle pripady
To já zas hlavní vypínač počítače:-)

Tomík.
A v nastavení prohlížešse to aj vypnout ne ?
My tady neřešíme, jestli to jde nebo nejde vypnout. Repráky jdou vypnout vždycky, ale je to čirá bezohlednost vůči uživateli, nutit ho tuto situaci řešit úpravou svého nastavení.
Webmaster by měl vytvářet stránky s ohledem na defaultní nastavení prohlížeče.
Tohle řešení mi přijde docela geniální. Snadno a bez použití složitých skriptů vyrobíte stránky s výběrem hudby a i s možností jejího vypnutí. A rozhodně nedoporučuju dávat tam mp3, ale mid.

"Rámce mohou být užitečné i v mnoha dalších oblastech, i tam, kde bychom to možná nečekali, setkal jsem se s dotazem, jak udělat na stránce přehrávání hudebních souborů MID, přičemž autor chtěl, aby se dalo přehrávání kdykoliv vypnout. Tento úkol lze řešit dvěma jednoduchými způsoby. Jednak můžeme vytvořit kopii dané stránky a vynechat příkaz pro přehrávání MIDů (příkaz bgsound) a pak je mezi sebou jednoduše linkovat. Což je ale zbytečně složité, neboť to můžeme řešit i pomocí rámcové struktury. A sice tak, že vytvoříme dva rámce, přičemž jeden bude mít šířku 0% (tudíž návštěvník jej vůbec neuvidí, ačkoliv fyzicky bude přítomen - bude načten) a druhý široký 100%, jak již asi tušíte, stačí pak příkaz pro přehrávání hudby vložit do tohoto neviditelného souboru, vypnutí hudby pak provedeme tak, že z hlavní stránky povedeme příkaz (pomocí target) do neviditelného rámů, kde načteme nějaký prázdný soubor (který samozřejmě nebude obsahovat příkaz pro přehrávání hudby). Toto druhé řešení s využitím rámců má i tu výhodu, že hlavní stránka se nebude vůbec muset znovu načítat. Obdobným způsobem, pouze rozšířením předchozího příkladu můžeme uživateli nabídnout i seznam písní, z kterých si může vybírat."


- z článku o výhodách a nevýhodách rámců od Víta Dlouhého
(http://prirucka.vitdlouhy.cz/clanky/nevyhody_ramce.html)