Stránky jedou jen na některých PC :-(((

Pokud by se někdo nudil: jsem na wz nováček, vytvořil jsem kousek stránky a dal ho na kvetinac.unas.cz - na lokále stránky jedou jak mají a na wz jedou správně jen pod IE6, ale pod IE5 a Operou se do prohlížeče dostane prázdná stránka nebo jen její polovina! Jako by se přerušilo spojení - ovšem jen na některých PC (většině).

Nechápu to a byl bych vděčný za radu
zdroj php: kvetinac.unas.cz/index.zip (5kB)
To vypada spis na nejaky proxy..
Počítače jsou opravdu za proxy, ale všechny za tím samým - navíc u proxy jsou vypnuty cache. Taky to nedělá u žádného jiného webu - už jsem jich pár udělal a denně visím na netu.

Mimochodem, na jednom PC mám IE6 aji Operu7 a IE zobrazí správně, Opera načte půl stránky (tedy kódu) a tváří se, že je vše OK.

Proxy je sice logický závěr, ale nevěřím tomu

Když mluvím o půlce kódu, tak vždy končí přesně ve stejném místě. Pokud v php vynechám třeba jednu tabulku, načte to jinou půlku (samozřejmě odteď končí zase vždy ve stejném místě) nebo už nenačte nic. A po celou tu dobu IE6 funguje vždy dobře.
ja mivam spis problem s tim, ze mnoho stranek na WZ me i mnoha lidem, co znam, nefunguji pod IE5, proste hlasi, ze zadany soubor neexistuje.
a je tam zaply HTTP 1.1?
Nelamte si s tím hlavu, ve scriptu bude asi chyba - php na tomto serveru se chová jinak, než jsem zvyklý. Pomalu to předělávám a dá se to rozchodit.

Jenom nechápu, že to někde bylo OK.

PS: HTTP 1.1 je zaplý na všech PC


Např: jsem byl zvyklý, že když použijete require 2× na jeden soubor, tak je druhý příkaz ignorován a script pokračuje. Tady skončí bez chybové hlášky!
Jinak mám radši safe_mode než zakázané fce.