Heslo k mySQL - nezobrazuje se celé


Prosím o zkontrolování, proč se nezobrazuje v "Nastavení účtu - mySQL" heslo delší než 16 znaků. Mám heslo delší, i takto delší funguje, ale zobrazuje se z něj ve výše uvedeném pouze prvních 16 znaků a to mate.

Je to políčko: sql[newpwd]

Díky.
<HTML>jaky smysl ma heslo delsi nez 16 znaku?</HTML>
To asi proti šťouralům z Pentagonu, ne?
Třeba proti bruteforce a podobným hračičkám...
A jaký má smysl se na podobnou věc ptát? Spravim to a je to, ne? Co je komu do toho, jak dlouhý heslo si uživatel dá, když to je povolený?!
Když umožnim jako správce stránek napsat heslo dlouhý 50 znaků, uživatel si prostě může dát heslo dlouhý 50 znaků. Ale když dá uživatel 50 znaků a já mu to při zobrazování odříznu na 3 znaky, "ASI" to není úplně v pořádku, že?
Některý dotazy fakt nepochopim.

Pepo, proč přecházel ten chlap tu silnici?
Aby se dostal na druhou stranu...
Tak díky, klasika.

Místo opravy plno řečí o tom proč to nejde a nebo se zeptat na úplnej nesmysl, kterej se podstaty vůbec netýká.

Nechcete být politikem? :-/

A to jsem si naivně myslel, že rubrika Podpora je podpora a ne plná huba keců okolo s nijakým výsledkem a jen za účelem toho, aby to dotyčný nemusel náhodou řešit..

Tak jo, obrázek už jsem si udělal. Heslo si zkrátim, než abych poslouchal takový bezpředmětný žvásty z lenosti to opravit..
za hlaseni chyby bych podekoval, tohle za chybu nepovazuju

to je cele
pokud jde o heslo k msql tak si osobne myslím ze tach 16 znaků bohatě stačí protože se ke zdejšímu mysql serweru nedá dostat jinak nez z php scriptu umístěného na wz a navíc je počet spojení k databázi omezen na cca 10000 do hodiny takze tady bruteforce ci neco podobneého nepripada moc v hvahu
(neskoušel jsem to, ale myslím si ze bych se nedostal do datzabáze jiného účtu nez na ktereém bezi script i kdybch znal heslo a uz jméno -ps to je asi jenom kec mozna to jde, mozna to vyskousim = spojovani uctu)