administrace

Zdravím. Rád bych se zeptal, jestli by sekce "správce souborů" nešla trošičku předělat? Jsem tedy spokojen až na 2 věci:

1) když soubor edituju ve správci soborů nějak se mi změní kódování a potom třeba při editování přes FTP (win.commander) se mi místo nových řádek zobrazují znaky obdélníčků - čímž se pro mě stránka stává needitovatelnou, protože se všechno řadí za sebe - místo řádků - pouze odděleno těmi obdélníčky. Nejde s tím něco udělat?

2) když dám editovat soubor - tak vyskočí pop-up okno s náhledem na zdrojový kód - ale to pop-up okno se asi jmenuje "main", není-liž pravda? Stává se mi potom, že když mám otevřenou nějakou jinou stránku, která třeba používá frames - a velmi často se některá z frames jmenuje "main" - pak se mi ten pop-up objeví v tomto frame cizích stránek - samozřejmě špatně. Nešlo by jednoduše toto přejmenovat na něco méně obvyklého? Něco třeba jako "webzdarpopup"? :))) nebo něco co rozhodně nikdo jiný nepoužije? :)))
ad 1) stranky pres editor ve spravci souboru edituji doufam jen zacatecnici a lide, kteri nemuzou pouzivat ftp. Viva FTP!
"b" je sprave: lide, kteri nemuzou pouzivat FTP. ... vis obcas sem potreboval neco doladit... kdyz sem byl na cestach treba - tzn. treba v internetovy kavarne - no tam sem si zmenil treba jedno blby pismenko - a dorazivsi domu na svoje mile FTP jsem zjistil, ze cely nekolika (set) radkovy soubor je totalni chaos... aneb jeden cucanec vkuse... s obdelnickama. to cloveka nasere
BTW pochopil sem teda dobre, ze tady odpoved od administratora webzdarma nedostanu? -- jak tak sleduju dotazy lidi vubec v tomhle foru, tak administrator se vetsinou ozve jenom kdyz necemu nerozumi, nebo chce nekoho "opravit" ... ale na konstruktivni dotazy nereaguje? jako.. stacilo by mi rict: "nejde to" - aspon bych vedel - ze teda prace s webzdarma bude proste i nadale stejna (obcas neprijemna) jako doposud. misto toho tady ale muj prispevek cumi jak c v horky vode... a nejen ten muj (prispevek:))).
nestiham to, chapes?
rad bych na to odpovedel treba "diky, hotovo", ale mam tolik prace, ze si to nejspis ani nedokazes predstavit
prace na wz je dlouhodoba zalezitost (to tahnu 3 a pul roku) ale na novy neakutni veci jako je tohle se najde cas jen vyjimecne

verim, ze kdybyses na to dival z me strany, taky bys mel co delat abys na podobne prispevky odpovidal vzdy slusne
Ok. Sorry. Respect!
We VinCmd je fce zobrazit(F3), kde se zase misto ctverecku objevi novy radek. JA to delam tak, ze dam F3, oznacim to, dám kopírovat, zavru to. Potom dam F4 vsecno smazu a dam vlozit a radky jsou OK ;-]
Hej! Diky za radu! To me nenapadlo... :))) Zachranils mi zivot...