Zdar lidi, jsem jsem v tvoreni webu zacatecnik. Prosim poradte, nemuzu na stranku stahnout vetsi soubor ney 2MB. Poynamka je, ye vetsi se musi delat pres ftp. Co to je a Jak na to? Prosim, odpoveyte na mail. Diky moc. Michal
Existuje hromada způsobů, jak vlézt na FTP. Já používám tenhle:
Jestli máš doma Total Commandera (nebo Windows Commandera), jdi na to takhle:
- v druhém panelu odshora (zhruba pod nápisy Konfigurace a Start) je ikonka s červeným nápisem FTP. Klik.
- objeví se okno Připojení k FTP serveru. Vpravo je tlačítko Nové připojení... Klik.
-- do Relace si zadej, co chceš, třeba Moje stránka
-- hostitel je ftp.webzdarma.cz
-- jméno uživatele je khr.webzdarma.cz
-- heslo je tvoje heslo, překvapivě
-- to ostatní můžeš nechat prázdné. Teď zmáčkni OK.
- Jsi zpátky v Připojení k FTP serveru. Z nabídky Nadefionvaná připojení si vybereš Moje stránka. Zmáčkni Připojit.
- chvíli se něco děje a pak abrakadabra, jsi připojen ke svému účtu na wz. V pravé polovině obrazovky je obsah tvého účtu, v levé složky na tvém počítači.
hm, díky....udělal jsem vše cos říkal, použil jsem windowc commander...dostal jserm se až k chvilkovému dění a pak abrakadabra... Connect call failed:(
Zkontroluj překlepy. Zkus nastavit pasivní režim přenosu.
Bohužel, zkoušel jsem snad vše co šlo...
Ted jsem si i stáhnuil Total Commander, ale vypadá to, že stále nic...nemůže na to mít vliv typ připojení? Nejsem přes modem, ale LAN.
Tak dál už fakt nevím... zkus si pročíst tohle fórum pár dnů až týdnů dozadu - připojení přes ftp se tu někde řeší úplně pořád. Třeba tu někde najdeš něco, co tvůj problém vyřeší.
Nebo zkus jiného FTP klienta - tenhle je zadarmo ke stažení:
http://www.aion.cz/download/default.asp
Každopádně díky za snahu.
Jinej klient v tehle pripadech tezko neco vyresi..
No, třeba přehlédnutý překlep řeší s přehledem ;-)))
Když se připojím přes Total Commandra, tak mi to hodi hlasku Entering passive mode. Co s tím? díky
Kudry: to nevadi, pouze to znamena, ze pouzivas pasivni rezim
a proč se mi nezobrazí seznam adresářů? díky
tezko rict, bez znalosti parametru tveho pripojeni
Sakra nějak mě to nejede. V commandru nastavím vše (hstitel,jmého,heslo) a napíše to že časový limit spojení vypršel :-(
firewall, proxy server, ...
A kurva já sem debil já zapoměl vypnout firewall! :-)
Co je firewall thank you !