Obrázky

Nemůžu vložit obrázek na stránku. Když ho chci dostat sem na mou adresu pomocí FTP po načtení naskočí bílá obrazovka a nic.

Předem dík za pomoc
Mix
co je to za obrazek?
a máš ne serveru vůbec něco nahrané?
asi ma, kdyz rika, ze po nahrani na ftp blablabla.. spis jestli to neni nejakej format ktery prohlizece nepodporujou .. bmp, psd, atd ...
Zda se mi, ze rika:
>Když ho chci dostat sem na mou adresu pomocí FTP po načtení naskočí >bílá obrazovka a nic.
Tedy ne, ze ho nahral na web a po zobrazeni naskoci bila obrazovka, ale naskoci, kdyz ho chce dostat na svou adresu pomoci FTP.
Takze ma asi spis nejaky problem s FTP.
Mimochodem zda se ti, ze prohlizece nepodporujou bmp ?
asi si to pochopil nejlip, adamson
bmp pokud vim podporuje jen IE 4 +, bezne se pouziva jen gif, jpg a png
Tak ted uz nejde nic.
Mam vytvoreny adresar "Mix`s Pages" a vněm vytvoreny adresar "Obrázky" a když chci do adresaře "Obrázky " Něco nahrát at je to Obrázek ve formátu *.jpg nebo cokoli jineho objevi se bila obrazovka (i kdyz vytvorim slozku) Zrejme je to chyba FTP
tak jeste zkus jiny program na ftp ... at vis jestli je chyba na tvoji strane
Myslím, že by nebylo dobrý dávat název adresáře s mezerou a s čárkou čí s háčkem. Ono by to pak mohlo blbnout.

Bílá obrazovka čeho? Okna? Tak to bych zkusil jiný FTP klienta. Nej je Total commander.

Tomík.
A příště piš příspěvky stejného problému do jednoho, a ne to rozpatlávat.
lynx: nesmysl, bmp je format podporovanej vsema prohlizecema, nepouziva se jenom kvuli velikosti....
Pokud vím, tak třeba IE přežvýká všechno, třeba i .ico
Freya: .ico je jen obycejne BMP, akorat s urcitymi rozmery...
Hodně formátů si je takhle podobných.
No.. to bohuzel nemas pravdu, ico, cur a bmp nejsou v podstate specificke formaty, nybrz spis nativni bitmapy, svou datovou strukturou naprosto identicke, coz se i GIF, JPEG a PNG rici neda, jsou naprosto odlisne
když to říkáš...
v jednoduchosti je sila:

jestli je ta slozka pojemnovana obrÁzky tak se nediv..... VE JMENECH SOUBORU A SLOZEK NEPOUZIVEJTE DIAKRITIKU! VETSINA SERVERU SE S TIM NEDOKAZE VYPORADAT.. a i kdyby jo tak jen v ceske verzi, pac kdyby na tu stranku vlezl nejakej napr rusak tak ten jeho prohnizec mu da po dr*ce pac nevi co ma delat s krouzkovanym "U"

LOL :-)
Истинная правда, сынок! :)
Mne to dela to samy a taky mne to pekne ...