WZ reklama ?

Dobrý den!

Mám jistý problém ohledně reklam WEB ZDARMA. Jak jsem se docetl, dal jsem pomoci prikazu <!--WZ-REKLAMA-1.0--> do zdrojoveho kodu HLAVNI stranky "INDEX.HTM" abych ji jiz nemusel na ostatnich strankach zobrazovat. ALE po nahrati vsech souboru na FTP a naslednem ODZKOUSENI stranek primo z WEBu jsem zjistil, ze na STRANCE INDEX HTM se sine reklama zobrazuje ale po kliknuti na tlacitko ENTER jsem zjistil, ze na vsech ostatnich strankach mam take zobrazenou WZ reklamu! Zkusil jsem si zpet z FTP zkopirovat vesechny soubory k some na HDD a zjistil jsem, ze WZ SERVER MI NA KAZDOU STRANKU NA KONEC NACPAL HTML TAGY PRO WEBZDARMA REKLAMU! Tak bych byl rád, kdyby se s tim neco udelalo... mozna by me to nevadilo, akorat ze jeden ten reklamni BANNER mi to nacpalo i do LEVYHO menu (FRAMES PAGE) a vypada to opravdu hrozne! levy menu mam siroky asi 3 cm, ale kdyz je tam nacpanej ten banner tak to ma 15 cm!

Odkaz na stranky sem nenapisu ponevadz jsou to osobni stranky a tady by onen odkaz mohl zjistit kde kdo... takze prosim aby se mi nekdo ozval na vyse uvedeny mail a ja mu poslu odkaz na me stranky a doufam, ze se to nejak vyresi.

S pozdravem

Aleš Bujnoch
No ty to resis... :o)
Když má být banner nahoře na hlavní straně, předpokládám, že v nastavení není náhodou vybraná položka "Zobrazit dole na všech stránkách"? ;-)
kau v jakym nastaveni?... ja to psal prez notepada! a uz sem jednou stranky mel a tohle to nedelalo ! normalne se to zobrazovalo jen na index.htm a nikde jinde... a taky to byly FRAMES stranky.. s levym menu a pravou menici se strankou!
umisteni reklamy musis napred nastavit, a pak teprv nahrat soubory! A jestli sis uz nechal html kod zmrsit a nemas zalohu, budes to muset rucne vymazat...
nastaveni - to je takovej tren odkaz na webzdarma.cz, teda kdyz ses prihlasenej...