WZ smazal soubory

Dobrý den, dne 16.12. došlo na mém webu 6k.aktualne.cz ke smazání 2 souborů (1 byl smazán úplně, 1 zůstal zachován, ale byl mu smazán veškerý obsah). Může mi někdo vysvětlit, co se ten den dělo a jestli se toto stává pravidelně (došlo ke ztrátě některých informací, které bohužel nebyly zálohovány).
<HTML>Ahoj,predpokladam ze jsi to byl ty kdo se na to ptal na builderu..
zalezi o jake soubory slo a jestli jsi do nich zapisoval scriptem.. jestli ano bude chyba v ten scriptu a ne WZ.</HTML>
Jsem to ja. K tomu uplnemu smazani souboru doslo skutecne po zapisu, ale pochybuji, ze by to bylo chybou skriptu - podobnym zpusobem uz bylo na webu zapisovano tisickrat a jeste nikdy se to nestalo. Priznavam ale, ze PHP neznam uplne do podrobnosti a mozna nekde chyba byt muze, i kdyz o tom silne pochybuji - v podstate se provadi jen open, write a close.

Druhy soubor je vsak vetsi zahadou - tam doslo k vymazani obsahu zcela samovolne. Vim to zcela jiste, protoze si loguju pristupy uzivatelu a v inkriminovanou dobu tam urcite nikdo nebyl.

Jednalo se o normalni textove soubory (XML).
To máš nějaký soubory ke knize, nebo něčemu takovýmu? Stává se, že dojde k poškození souboru(při více přístupech), dokonce může dojít i k vymazání. Master tu jednou něco o tom taky říkal: zkus použít flock()...