Nejde mi do slozky nahrat soubor, kdyz zapnu ftp.webzdarma.cz tak mi to pise ze nemam opravneni na pristup do tyhle stranky. Co stim?
Musíš se zalogovat, tj. zadat jméno a heslo.
Word je k ničemu. Používej raději FTP klienty. Třeba Total Commander.
Tomík.
V čem? Ve Wordu. Tak to nevím, ani nevím, že to existuje.
Tomík.
kde sezenu total comandera ,nebo windows comandera
mno nejlepší rada co ti můžu dát je hledej a pak se nemusíš ptát
ale že to jsi ty zkus třebas
stahuj.cz
slunecnice.cz
a tak :-)))))))))
Teďkom jsem si stáhl ze slunecnice.cz prográmek zvanej "IW FTP Client".
Je celkem dobrej, velikost 2,97MB, freeware, pokud máte zájem tak po instalaci se to nastavuje takto:
Na horní liště>> Akce> Připojit , objeví se vám okno ve kterým vyplníte potřebný údaje,
tj.: Adresa- ftp.webzdarma.cz, Jméno uživatele- domena1.domena2.koncovka, no a pak heslo.
Na závěr kliknete dole na Připojit,... Počkáte... A je to...!
To je ale složitý co?
Nazdar :)
V 98 mi nefunguje ani Total Commander, ani vůbec nic, jenom se to hryzne (testováno asi na patnácti PC s 98kama)
V tom programu IW FTP CLIENT i v total commandru mi to pise 500illegal port command
Kdyz dam ftp://wz.cz , zadam jmeno a heslo, napise to, ze pri otevirani teto slozky na serveru ftp došlo k chybe, a ze se mam presvedcit zda mam oprávneni pristupovat do teto slozky.
<HTML>ondra:
ta adresa byla vzdycky ftp.webzdarma.cz</HTML>
Boha jeho, na Widlich 98 aby nefungovat TotalCommander? A na dalsich 15ti? To teda mas praci. Preinstalovat vsech 16 PCidel. Protoze neni chyba na strane Commanderu, mozna ani Widli, ale na strane rukou.
to neřeš. mě to nefunguje taky a mám to ve Wincommanderu. Dřív no problem, ale teď mi to pořád říká nějaký kraviny typu přenos selhal a přístup odepřen a je to jenom u týhle stránky (mám jich tu víc). voni si snad na tu mojí pagesku zasedli. to je hrozný.