FTP

Nejde mi do slozky nahrat soubor, kdyz zapnu ftp.webzdarma.cz tak mi to pise ze nemam opravneni na pristup do tyhle stranky. Co stim?
co používáš za program?
word
Musíš se zalogovat, tj. zadat jméno a heslo.
Word je k ničemu. Používej raději FTP klienty. Třeba Total Commander.

Tomík.
A kde se mam zalogovat?
V čem? Ve Wordu. Tak to nevím, ani nevím, že to existuje.

Tomík.
kde sezenu total comandera ,nebo windows comandera
mno nejlepší rada co ti můžu dát je hledej a pak se nemusíš ptát
ale že to jsi ty zkus třebas
stahuj.cz
slunecnice.cz
a tak :-)))))))))
mám stejný problém
Teďkom jsem si stáhl ze slunecnice.cz prográmek zvanej "IW FTP Client".
Je celkem dobrej, velikost 2,97MB, freeware, pokud máte zájem tak po instalaci se to nastavuje takto:
Na horní liště>> Akce> Připojit , objeví se vám okno ve kterým vyplníte potřebný údaje,
tj.: Adresa- ftp.webzdarma.cz, Jméno uživatele- domena1.domena2.koncovka, no a pak heslo.
Na závěr kliknete dole na Připojit,... Počkáte... A je to...!
To je ale složitý co?

Nazdar :)
V 98 mi nefunguje ani Total Commander, ani vůbec nic, jenom se to hryzne (testováno asi na patnácti PC s 98kama)
V tom programu IW FTP CLIENT i v total commandru mi to pise 500illegal port command
Kdyz dam ftp://wz.cz , zadam jmeno a heslo, napise to, ze pri otevirani teto slozky na serveru ftp došlo k chybe, a ze se mam presvedcit zda mam oprávneni pristupovat do teto slozky.
<HTML>ondra:
ta adresa byla vzdycky ftp.webzdarma.cz</HTML>
Boha jeho, na Widlich 98 aby nefungovat TotalCommander? A na dalsich 15ti? To teda mas praci. Preinstalovat vsech 16 PCidel. Protoze neni chyba na strane Commanderu, mozna ani Widli, ale na strane rukou.
to neřeš. mě to nefunguje taky a mám to ve Wincommanderu. Dřív no problem, ale teď mi to pořád říká nějaký kraviny typu přenos selhal a přístup odepřen a je to jenom u týhle stránky (mám jich tu víc). voni si snad na tu mojí pagesku zasedli. to je hrozný.