pomóc nesmyslná písmena a znaky !

vytvořila jsem stránky pomocí MICROSOFT OFFICE PUBLISHER a zaregistrovala jsem se zde . vlezla jsem do administrace a nahrála jsem soubor (velikost souboru 626kb ) , a kdyz jsem se šla podívat jak to na dané adrese vypada tak jsem zjistila že je tam plno nesmyslných znaků , písmenek ...atd. prosím pomozte ! pokud se chcete na ty znaky a písmenka na té stránce podívat tak tady je adresa : http://horse-largo.webzdarma.cz/ prosím pomozte !
To, že Microsoft dělá neuvěřitelné prasárny, je všeobecně známo...ale tohle? :-)))

Podezřelé je už to, že ta sranda má 626kB - za normálních okolností by to musela být stránka dlouhá mnoho a mnoho obrazovek.

Jak měla ta stránka přibližně vypadat? Tohle, co vidím, totiž není stránka, protože žádný zdrojový kód se nekoná - respektive zdroj je balast identický s tím, co je na stránce.

U tebe na harddisku se zobrazuje normálně, když ji otevřeš v prohlížeči?

dobrá rada: WYSIWYG editory jsou špatné. Ty od Microsoftu jsou bezkonkurenčně nejhorší. Když už, tak příště zkus třeba Dreamweaver.
Freya: ta stránka vypadala normálně hnědý pozadí pár ikonek a animací ňáký ůvod ...atd. prostě normální stránka o koních. na harddisku v prohlížeči se zobrazuje dobře... :o(
Neznam MICROSOFT OFFICE PUBLISHER, ale kdyz se podivam na adresu, kterou mas za jmenem, prijde mi, ze si sem nenahrala hotove html stranky, ale primo ten soubor z publisheru. Je to analogicke treba Wordu - kdyz si v nem vytvoris nejakou stranku, musis taky dat Ulozit jako HTML. Takze zkus prozkoumat v menu programu, jestli tam nema nejakou podobnou volbu.
<HTML>Nevidim zadne podivnosti.. jen pripomenu: na systemu linux se rozlisuji velikosti pismen v nazvech souboru a taktez nesmi obsahovat diakritiku.</HTML>
Ted už to jede. Akorát tam není obrázek. Takže totéž co Master.

Tomík.