Robot vůbec nevkládá reklamu!

Čau lidi mám takowey problémek :o) jak je možný, že mi robot nechce vůbec vložit do stránek reklamu? Udělal jsem si nejdřív hotowou saytu s css layoutem že :) do divu reklama jsem narwal ten odkázek na reklamu a nic... tak jsem přehodil v nastavení, aby to vkládalo reklamu dole na všech sajtách, přes ftp sem smazal a následně nahrál z disku všecky soubory... a zase nic. :) fakt nechápu proč se reklama do stránek nechce hodit NAPROSTO VŮBEC :o) že by error robota? Fakt bych nerad aby se ty stránky mázly páč to, aspoň podle mě, vůbec neni moje vina. Pokud máte s podobnym problémkem někdo nějaký zkušenosti, tak mi prosím napište... sem z toho fakt zoufalej :)
sorry, chyba, opraveno
Nemezis >> a ten div na reklamu, když mu třeba doma na harddisku nastavíš nějaké výrazné pozadí a nacpeš ho kouskem textu, aby bylo vidět, jak se zobrazuje - je vidět? Totiž zrovna dneska jsem si užila perné chvilky, než jsem zjistila, že pomocí css (nebudu psát přesně jak) jsem ten obalovací div na reklamu omylem schovala pod obsah stránky. Všímáte si, lidi, kolika způsoby jsou ty bannery zneškodnitelné? Ale já jsem hodná holka a reklamy neschovávám :-)
Jinak počkej třeba do rána, ono to podle mých zkušeností nějakou tu hodinu trvá, než se na nový účet začnou reklamy vkládat.
čupr huž to faká :) tag byl problém w robotowi :) dík moc wám dwěma :) řešil sem to půl dne :o))